Hartiahuivi Äidille!Kylläpäs aika rientää nopeasti näin keväällä. Nyt kun on uusi oma piha niin tuo vapaa-aika kuluu lähinnä pihaa tutkien ja puutarhatöitä tehden ja suunnitellen. Ompelukoneenikin todennäköisesti tunnisti inspiraationi puutteen kun rupesi tekemään huonoa tikkiä, mikähän sitäkin vaivaa? :( Kaipa se pitää huoltoon viedä, kun en noista mitään tiedä. Osaisiko kukaan neuvoa, voiko itse jotenkin parantaa tikin laatua, jotain kotikonsteja?

Äitienpäivä muistamisena aloitin valmistamaan jo kuukausi takaperin Äidilleni hartiahuivia/kaulahuivia. Pikkuhiljaa sitä valmistin aina neliö kerrallaan ja valmista siitä tuli vaikka välillä tuntui, että monta palaa vielä puuttuu. Tein vielä rintaneulan koristukseksi huiviin ja sillä myös voi kiinniittää huivin kiinni. Rintakoriste on isoäidiltäni jääneistä pitseistä koottu. On se ihanaa kun toiset viitsivät säästää kaikki pitsit ja kuminauhat vanhoista tekstiileistä talteen. <3

Ohje: Drops Design 
Lanka: Beige Mohair-lanka

Oikein ihanaa Äitienpäivää Äideille!

Kommentit

 1. Ihana! Varsinkin toi rintaneula, tykkään. :D

  VastaaPoista
 2. Samat sanat! Ihna huivi ja rintaneulan kanssa ihan herkku:) Samankaltaisia ruusuja opetettiin myös Vaatteiden tuunaus-kurssilla,jota kävin ja nyt taidan inspiroitua tekemään niitä lisää!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi! Minustakin tuo rintaneula on ihan piste i:n päälle!

  VastaaPoista
 4. Upea .Kaunis lahja!

  VastaaPoista
 5. Tylsä neula? Säädöt muuttuneet erilaisiksi? Roskia koneen sisässä? Pienestä se on usein kiinni noiden koneiden kanssa :)

  Hieno huivi!

  VastaaPoista
 6. Minäkin ekana vaihtaisin neulan koneeseen. Sitten vielä näyttäisin imuria pölyn poistoon ja jos intoa riittää niin öljyä pari tippaa, josko noilla pääsisi jo eteenpäin...

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi!
  Mun koneeseen auttoi perinpohjainen rasvaaminen, ihan kummallisiin paikkoihin piti laittaa rasvaa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti