14. toukokuuta 2011

Pöllöhousut ja paitaKiitos ompelukoneen tikinkorjausvinkeistä. Jotenkin vain ajattelin ettei mikään yksinkertainen toimenpide auta koneen korjaukseen, mutta auttoi sittenkin. Otin pienen hetken päivästäni siihen, että avasin konetta, imuroin sitä ja vaihdoin neulan, kiristelin ruuveeja ja avot! Kone toimii taas :)

Kauan minulla on ollut kaapissa tätä herkullisen väristä velouria ja nyt siitä vihdoin tein tytölle housut ja niihin sitten pöllön. Ja sitten tälläistä ihanaa sydäntrikoota löysin Etsystä (Ixat shop). Tuli postissa alle viikossa (Etelä-koreasta) ja hinta posteineen oli 10 euroa ja kokoa trikoolla on noin 170x85cm. Olin kyllä mielissäni ostostani :) Ensitöikseni tein kankaasta paidan ja vielä ajattelin siitä tehdä tytölle kesäksi leggarit.

10 kommenttia:

 1. Pöllö on niin ihqu! Eikä sydänpaita paljon jää ihanuudessaan:) Tilasitko muuta etsystä? Mielenkiinnolla jään odottelemaan...

  VastaaPoista
 2. Ihana sydänkangas ja suloiset pöllöhousut!

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! :)
  Piti käydä heti kurkkimassa tuolla etsyn sivuilla, uskaltaisikohan sitä vihdoin itsekin tilata jotain ulkomailta, on yksi huono kokemus takana niin siksi vähän skeptisin mielin. Mutta kerran toimituskin on ollut noin ripeää täytynee harkita :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttavaa tuo sydäntrikoo <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunista trikoota, ja ihana koko asu :)

  VastaaPoista
 6. Kivat housut ja sydäntrikoo on kyllä ihanaa.

  VastaaPoista
 7. ihana tuo sydän kangas.. onko kankaiden tilaaminen miten helppoa tuolta kun minulla ei ole mitään kokemuksia ulkomailta tilaamisesta?

  VastaaPoista
 8. Niinu: Enpä tilannut muuta, vain tämän kankaan :)

  Jonna,Anonyymi: Olen muutaman kerran tilannut ulkomailta ja aina on onnistunut hyvin. Jenkeistä tulleet paketit kestävät kyllä parista viikosta muutamaan, mutta ovat aina tulleet perille. Maksut ovat sujuneet loistavasti ja paketti ehjänä perille.

  VastaaPoista
 9. tosi ihanat varsinkin tuo sydän paita, itse kun pidän sydämmistä

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...