Auringon suojaksi lieriöhattu

Viime vuonna valmistuneet hellehatut ovat pieniä, vaikka kuinka niitä olisin mielellään tytöllä käyttänyt. Oli siis tehtävä uusi. Ehdein kyllä ostamaan valmiin hatun, koska ajattelin etten ehdi tekemään ajoissa itse. Uusi hattu osottautuikin ihan huonoksi, koska nauhoja ei ollut. Pienikin tuulenvire niin hattu lensi aina pois päästä. Tähän hattuun kokeilin Ottobreen lieriöhattu-kaavaa ja se olikin oikein passeli. Kavensin vain hiukan lieriön osuuttaa ettei olisi niin iso ja valuisi silmille. Päällikangas on vanhasta pöytäliinasta ja vuori Eurokankaasta.

Viimeisessä kuvassa komeilee meidän kaksi tehopakkausta sekä kukkapenkki, jonka kanssa taistelen taistelua rikkaruohoja vastaan :) Ja ihana paita, joka tytöllä on päällä on saatu lainaa kummitytöltä, Kaikulan ompelemana.

Kaava: Ottobre 3/2011

Ja vielä muutama päivä aikaa osallistua kassin arvontaan!

Kommentit

 1. Ihana hattu, täytyykin kokeilla tuota kaavaa, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis hattu ja malli on niin söpö :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hattu, kaunis kangas! Itse huomasin ihan samaa, tuossa lierihatun kaavasssa lieri oli aika suuri, ei toiminut meilläkään : )!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaavavinkistä. Mitenhän olen tuon lehteni lukenut, kun en lierihattua muista. Olin jo valmistautunut tulostamaan netistä Ottobren ilmaiskaavan vastaavaan lakkiin. Mutta sen verran suloisen hatun olet tehnyt lehden kaavalla, että ehkäpä katson saisinko muokattua sieltä sopivan meidän neidille.

  VastaaPoista
 5. Tuttu pöytäliina, mulla sama kaapissa !

  VastaaPoista
 6. Oih niin ihana kangas. Ja tosi ihana hattu myos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti