Aurinkolaseille pussukka ja Pin it!
Tämä pieni projekti valmistui eilen. Työkaverini aurinkolasit kaipasivat kipeästi uutta pussia ja toiveena oli jotain punaista. Joten punaista tuli ja oikein kunnolla.

Kangas on kierrätettyä ja kiinnitys tapahtuu valkoisella tarralla. Vuori on valkoista velouria, joten ei lasit naarmuunnu ja pysyvät paremmin kunnossa pehmeässä pussissa.

Sitten toinen juttu, oletteko törmänneet Pinterest sivustoon? Tai jopa käytätte sitä aktiivisesti? Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt sivuston ja olen ihan koukussa siihen. Jos jostain löytää inspiraatiota niin juurikin sieltä!  Siellä voit itsellesi luoda oman profiilin, jonka alle saat helposti kerättyä itselle tärkeitä ja miellyttäviä kuvia netistä muistiin ja palata niitä sitten selailemaan myöhemmin. Kannattaa tutustua. Pääset sivustolle kutsun avulla, jonka voit saada esim. siellä jo olevalta ystävältä (voin myös itse laittaa kutsua muutamalle halukkaalle), mutta sen kutsun saa myös etusivulla olevasta linkistä (kestää päivän tai pari). Toki sivustoa voi selata ilman omaa tiliäkin.Tästä voit tutustua minun Pinterst "seinääni", jota olen vähän aikaa pitänyt yllä.

Kommentit

 1. Mä olen saanut kutsun ja on ollut tarkoitus alkaa käyttää 30 days of creativity haasteen aikana, mutta en ole vielä saanut yhtään kuvaa vietyä. Nyt pitäisi ryhdistäytyä asian suhteen!

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta tuo sivu! Minulla on juurikin paljon inspiraatiokuvia taltioituna koneelle, tuolla ne olisi helpommin selattavissa ja olisi kuvat heti näkyvissä joka koneella.

  VastaaPoista
 3. Olen tutustunut, koska kuvia blogistani siellä pyörii useampikin, mutta itse ei ole intoa/aikaa alkaa tarkemmin tutkimaan, tai pitämään omaa tiliä.

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka ja varmasti käytännöllinen! Mitä Pinterestiin tulee, löysin joku aika sitten myös tieni sinne, enkä enää löydä pois. Jatkuva inspiraatio suorastaan humalluttaa! =) Ihania TSI-ohjeita löytyy myös paljon, oma 'to do' -lista on nykyään ainakin kilometrin mittainen..

  VastaaPoista
 5. Hih, mua oikein huvittaa, kun aiemminkin on käynyt niin, että kun tuun sun blogiin, niin oot just saanut valmiiks sellasta, mitä itellänikin on "to do"-listalla :) Tänään aamupäivällä just viimeksi mietin, että millasen suojapussin tekisin mun arskoille, kun viime vuotinen pussukka on hävinnyt jonnekin..

  VastaaPoista
 6. Oli suuri "virhe" käydä tuolla sivustolla. Suorastaan eksyin sinne ideoiden maailmaan...

  VastaaPoista
 7. Kuinka joku voi olla näin taitava käsitöissä! :) Mulla olisi paljon suunnitelmia, mutta vailla toteutusta, kun aikaa ei tunnu löytyvän edes loman aikana... Tai mikä loma tämä on kun päivät kuluu kesätöissä...

  VastaaPoista
 8. Kävin kanssa juuri rekisteröitymässä tuonne ja voi sitä ideoiden määrää! Vielä en ehtinyt yhtään sitä omaa sivua tekemään, mutta liityin sinun seuraajaksesi :) Kuka taikoisi lisää aikaa?

  VastaaPoista
 9. Rekisteröidytäänkö Pinterestiin aina facebookin tai twitterin avulla? Olen monesti halunnut oman Pinterest-tilin, mutta en ymmärrä miten se tilin luominen tapahtuu.....

  Eksyin sivuillesi muutama viikko sitten ja olen koukussa tähänkin :)

  VastaaPoista
 10. Saranella: Sinne voi kirjautua noiden avulla jos haluaa, ei ole pakko. Jotta saa tilin auki eli rekisteröityy tarvitaan sivulle kutsu. Kutsun voi saada vaikka siellä jo olevalta tuttavalta, joka sinulle sen sähköpostitse lähettää tai voit klikata etusivulla olevaa "request an invite" painiketta. Se kysyy sähköpostiosoitetta. Minulla kesti päivän ja sain sähköpostiini kutsun, jota klikkaamalla pääsin sivuston käyttäjäksi. Hyvin yksinkertaista! Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti