Samettihaalarit

Nämä haalarit valmistuivat samalla kaavalla kuin aiemmat tekemäni haalarit. Näihin lisäsin ripauksen lisää retroa taskuihin. Pyyntönä oli vielä haalariin aplikoitu teksti iso K, jonka asettelin selkäosaan. Vihreä vakosametti on Eurokankaasta. Kaavana käytin Ottobreen Mustikkahaalarin ohjetta, mutta aika suurilla muutoksilla. Lisäsin mm. vekkejä ja pituutta. Kivat näistä tuli ja sopivat hyvin pojalle!

Kovasti meillä odotellaan jo kesälomaa, jota saa tosin odotella vielä yli kaksi viikkoa! Miten ihmeessä se tuntuu vielä niin kaukaiselta. Mitään sen suurempia kesälomasuunnitelmia meillä ei ole, joten ihan kiva näinkin välillä. Katsotaan mitä keksitään. Hiukan Neelalle lupailin tosin matkaa Titinalleja katsomaan ;) Onko teillä kokemuksia kyseisestä paikasta? Tai heidän konserteistaan?

Kommentit

 1. Ihan mahtavat nuo haalarit!
  Me oltiin pari kesää sitten Ikaalisten kylpylässä ja tietysti yksi päivä meni Titinallejen seurassa. Silloin ainakin oli ulkona tunnin välein joku esitys, ne oli oikein kivoja. Talossa vierailukin oli ihan jees mutta ihan sikahintanen.

  VastaaPoista
 2. Kunnon retrot. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Ihanat haalarit! Meillä on kokemusta ti-ti konsertista. Aivan mahtavaa oli tanssia riitan ja nallejen kanssa, lopuksi nallet tulivat lavalta alas halaamaan lapsia! Suosittelen erittäin lämpimästi.

  VastaaPoista
 4. very nice :) like the pockets :)

  VastaaPoista
 5. Upeat! Nyt täytyy vakuuttaa itselleni, että meille ei tarvita yhtään lisää kangasta vaikka tuo vihreä väri niin kovasti viekoittelisi.

  VastaaPoista
 6. oi että kivat haalarit! täytyy itselläkin jostain metsästää tuo kaava kun ihmiset näyttävät tekevän sen pohjalta mitä ihanimpia versioita :) Ja tosi kivasti sopii tuo vakosametti, mullakin ois tuolla ruskeaa vähän jäljellä, josko kokeilis tehtailla tuolle vauvalle siitä jotain :)

  VastaaPoista
 7. Ihan huippusuloiset!! Tällaiset on saatava kuopukselle ennemmin tai myöhemmin - siis sametinmetsästykseen. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti