Kesä lätsiä


Täällä vähän laiskotuttaa tai ei oikeastaan laiskotuta vaan on täydellinen ompeluinnostuksen kadotus. Mihinköhän mennyt? Mieltäni parantaa se että on kesä ja muuta tekemistä löytyy yllin kyllin. Lomat ovat täällä kovassa vauhdissa ja ilmatkin ovat suosineet, joten kyllä sitä ehtii ommella sitten joskus sadepäivinä ja kun palataan arkeen.

Sinisen lakin ohje:  Ompele lapselle, vaatteet 5-12 -vuotiaalle, Elsebeth Gynther
Eläinlakin ohje: Hermione hellehattu, Ottobre 3/2009

Jotain pientä olen jossain väleissä aina tehnyt ja siitä nuo kuvat eli lähinnä kesähattuja muiden lapsille. Ja onhan minulla tuossa toinen pikku "projekti" meneillään, nimittäin ystäväni häämekon ompelu ja suunnittelu. :) Ei siis mikään ihan pikkujuttu. Häät ovat syyskuussa, joten vielä on hiukan aikaa viimeistellä mekkoa.

Palaillaan kunhan on taas jotain uutta! Ja kohta valmistuu meidän pikku remontit, joista pian toivottavasti myös kuvia.

Kommentit

 1. Mainioita lakkeja!!! Varsinkin tuo lippis. Onkin tässä ollut tarkoitus tehdä Hennin pojalle lippis. Pitääpä ehkä yrittää metsästää kaava. Oikein paljon tsemppejä muihin projekteihin!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta tosiaan näyttää tuo lippis! Ei ole sitä kaavaa ikinä tullut piirrettyä noista kirjoista talteen.

  VastaaPoista
 3. Tuollaista ihanan pirteää lierihattua etsin epätoivoisesti kauppojen hyllyltä. Lopulta oli pakko ostaa vain joku :(

  VastaaPoista
 4. Ihania käsitöitä sinulla! Ja voinko kysyä, mikä tapetti on huoneessa, jonka oven kahvassa roikkui arvontavoittokassi? Kaunis tapetti. Ps. arvonta minunkin blogissani.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo eläin hattu! :)

  VastaaPoista
 6. Piipahdin blogissasi ja päätin jättää puumerkin! :)

  Ihania töitä, näitä kesähattuja oli jo pakko kommentoida. Tosi kaunista lopputulosta, hienoa kun joku osaa! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  - Lisa

  VastaaPoista
 7. Pakko tulla uudelleen kommentoimaan, kun jäi tuon sinisen lakin ohjekirja mieleen. Koko ajan mietin, että jopa on tutun kuuloinen kirja, että olisinko lainannut sen eilen kirjastosta..

  Kirjaa tässä moneen otteeseen selattuani: En mä vain kyseistä ohjetta löydä, vaikka kuinka etsin.. Noh, luen kannen uudelleen, mutta mulla on 0-4 vuotiaiden kirja, muuten sama mutta nuoremmille ohjeita :D. Hyvä minä o_O

  VastaaPoista
 8. Ihania hattuja, erityisesti lippis huippu, tuollaisen ottaisin itsellenikin! Huomenna startataan sinne päin, toivottavasti törmäillään!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista!
  Marsa - Sininen Kuisti: Tuotsta tapetista en osaa sanoa, koska se oli jo seinässä tänne taloon muutettaessa. Tosin olen nähnyt sitä jossain liikkeessä myytävän, joten ei ole kovin vanhaa :)

  Red Dragon: Et ole ensimmäinen, jolle on noin käynyt :))

  Kaikula: Ja nähdään pian taas uudelleen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti