Tipupaita ja ruutuhousutOnpas vaikeaa keksiä pojille jotain ompeluksia erityisesti siksi, että kaapista löytyy kovasti vain punaisen ja keltaisen sävyjä. Vaikka kyllähän nekin sävyt pojille käy, mutta kun lahjaksi menee niin onhan se kiva olla jotain poikamaista kuitenkin. Tästä kokonaisuudesta tuli aika maltillinen. Pienen väriläiskän se mielestäni kuitenkin vaati ja lisäsin paidan etupuolelle yksinkertaisen linnun. Ajattelin laittaa napin silmäksi, mutta jätin sen sitten turvallisuussyistä laittamatta, koska asut menevät muutaman kuukauden ikäiselle vauvalle.


Toin viikko sitten sisälle maljakkoon mustikoita, olivat kuvaushetkellä vielä vihreitä, mutta eilen jo oli monta sinertävää marjaa maljakossa. Niitä ollaan tytön kanssa seurailtu ja odoteltu, koska saa maistella. Takana näkyy keittiön ja olohuoneen tapettia, johon vihdoin päädyin. Oli se kyllä aika pohtimista. :) Vielä olis monta muuta tapettia mietittävänä.

Kommentit

 1. Kiva setti. Ja tuo tipunen on juuri sopiva piristys kokonaisuuteen. Mulla on ollut sama ongelma, kun noita poikien vaatteita pitäis tehdä, mutta kaapissa on pääasiassa vaaleanpunaisia ja kukallisia kankaita.

  VastaaPoista
 2. NorppaStiina: Kiitos! On se kumma kun vaaleanpunaista kerääntyy vaikka yritän välttää sitä :)

  Tanja: Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihana setti,housut on niin söpöt :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat housut, mistä olet kankaan löytänyt?

  VastaaPoista
 5. Marina: Kiitos! :)

  åsa: Housujen kangas on Eurokankaasta. Joskus sitä oli pakoissa, mutta tämän palan löysin palalaatikosta.

  VastaaPoista
 6. Hyvännäkösiä tuotoksia. Enpä hoksannutkaan että oot Porista, ennenkuin luin tuon "Kuka olen?" -osion. Minä kans täält Porist, terkkuja Harmaalinnasta! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti