Hääpuvun ompelua ja muistelmia
Kaksikymmentä vuotta sitten (miten siitä voi olla niin kauan!) aloitin oman peruskouluni ja ensimmäisenä päivänä, kuten arvata saattaa, jännitti kovasti kaikki uudet asiat. Koin hetkessä paljon uusia asioita; tapasin ensimmäisen opettajani, astuin tuntemattomaan kouluun ja sain kourallisen uusia kavereita. Kouluaika tuntuu nyt jälkikäteen hyvin huolettomalta ja ihanalta ajalta, josta on jäänyt paljon positiivisia muistoja. Ja mikä tärkeintä, muistojen lisäksi tuosta ajasta on jäänyt myös pari oikein hyvää ystävää, joista olen enemmän kuin kiitollinen.

Yksi näistä ystävistä yllätti minut täysin noin puolivuotta sitten pyytämällä minua kaasoksi ja oli kunnia vastata myöntävästi. Tämän lisäksi sain vielä lisää sydämentykytyksiä kun hän pyysi minua suunnittelemaan ja valmistamaan hääpuvun hänen elämänsä yhdelle tärkeimmistä päivistä. Mikä kunnia! Kiitos Niina.

Nyt voin siis vihdoin esitellä koko kesän kestäneen projektin lopputuloksen. Tästä olen kyllä ylpeä, koska puku istuu hyvin ja oli juuri morsiammen näköinen. Morsiammen toiveena oli yksinkertainen puku, jossa pieni laahus ja helman alta paljastuva pinkki väri, sekä värinä muuten musta. Lähdin liikeelle valmiista kaavasta, mutta lopputulosta ei kyllä samaksi mekoksi edes tunnistaisi. Kymmenestä metristä tylliä tein erillisen tyllialushameen tuomaan juhlavuutta ja kuohkeutta pukuun. Täytyyhän jokaisen naisen kerran elämässään saada olla prinsessa! :)

Kommentit

 1. Siitä tuli kyllä mahtava! Teit huiman työn! Tyylikäs kokonaisuus ja kauniit kirjailut. Kaunis morsian, onnea vielä hääparille!

  VastaaPoista
 2. Vau, ihan huikean hieno puku ja ihana tuo kuva!!

  VastaaPoista
 3. Mahtava, en ikinä uskaltais ottaa tuollaista projektia vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Oih mikä mahtava projekti, ihanaa!

  VastaaPoista
 5. ihana hääkuva ja aivan upea puku!

  VastaaPoista
 6. Todella kanis puku ja aivan morsiammen näköinen! :)

  VastaaPoista
 7. Ooh, aivan upea puku! Olet kyllä mielettömän taitava (ja rohkea, kun uskalsit moiseen projektiin ryhtyä)! :D Ihastuttava on myös tuo kuva.

  VastaaPoista
 8. Ooh miten ihana puku ja ihastuttava kuva!

  VastaaPoista
 9. Vau mikä puku. Väriyhdistelmä on mun lemppareitani ja on tosi upea.

  VastaaPoista
 10. Wau! Upea puku. Ja kuva on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 11. WAU! eipä tuosta puvusta voi muuta sanoa, pukee kyllä morsianta täydellisesti.

  VastaaPoista
 12. Upean työn olet tehnyt! LÖytyikö sopiva kangas helposti?

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihanista kommenteista jokaiselle! :)

  Kristiina: Eipä tuon kankaan löytäminen kovin vaikeaa ollut. Kun morsian tiesi mitä halusi ja sitä oli Eurokankaassa niin nopeasti me kaupasta selvittiin. Sanoinkin silloin, että en itse pääse koskaan noin nopeasti pois liikkeestä kuin silloin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti