Perus mekkoja ja syksyn pimeyttä


Voi harmistus... ihan nolottaa kun tänne on nyt syksyllä tullut päiviteltyä ihan liian liian harvoin. Alkanut tämä syksyn pimeys viemään näköjään voimia. Joitain juttua on tullut tehtyä, mutta nekin kaikki marraskuun lopulla oleviin myyjäisiin, niistä kuvia vaikka sitten hiukan myöhemmin. Tässä kuitenkin pari perus tunika/mekkoa pikkuisille tytöille koossa 80 ja 92.

Mites muilla, alkaako jo joulujutut painamaan päälle? Vai oletko jo kenties tehnyt jotain sen eteen?
Itsellä vasta ajatustasolla - niin jos siis silläkään. :)

Kommentit

 1. Sievät on mekot. Sitä se on, välillä päivittää useammin ja välillä ei taas jaksa/keksi/ ei huvita yhtään mikään... ;O) Näitä aikoja tulee meille jokaiselle. Nolotuksen aiheeksi siitä ei saa olla, sillä bloggaamisen pitää olla hauskaa, ei pakkopullaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteitä mekkoja syksyn pimeyteen :)

  Jouluksi itse teen vain muutamat villasukat ja ne on jo aloitettu. Mutta olen kyllä jo ihan ostettaviakin lahjoja suunnitellut, en sentään ostanut. Mutta kun perheenlisäyskin tuohon samaan juhlaan osunee niin pitää olla ajoissa, eikä tässä nyt enää niin hirveästi aikaa ole.

  VastaaPoista
 3. Sinä olet kyllä hurjan taitava käsitöissä, nuokin mekot ovat hurjan söpösiä ja pirteitä.Olen jo pitkään blogiasi seurannut ja voin sanoa, että blogisi lempparini<3<3
  t.Hippiäinen

  VastaaPoista
 4. Aivan söpöset mekot! Ooksä käynyt meidän pussilakanavarastolla?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania mekkoja!! :) Joo, joululahjat on täälläkin vasta ajatuksen tasolla, vaikka pitäis varmaan alkaa toteuttaakin pikku hiljaa. :)

  VastaaPoista
 6. Mikä joulu?!?
  Meidän pikkuneidillä on parin viikon päästä synttärit ja se on mulla sellainen raja, että ennen niitä en suo ajatustakaan joululle. =D

  Kauniit mekot, varsinkin tuon alemman kangas on aivan ihana!

  VastaaPoista
 7. Tosi söpöt mekot :)

  Minä olen myös ommellut miehen siskontytöille pari mekkoa ja miehelle neulon liiviä. Neulomisessa on vain motivaatiopula, vaikka joulu kovaa kyytiä lähestyy...

  VastaaPoista
 8. Toi ylin mekko on aivan ihana, niin raikkaan ja iloisen keltainen!

  Ja edellisen postauksen pipoa myös ihastelin, jotkut ne osaa... (Kutominen / virkkaus kuuluu itsellä niihin "joskus tulevaisuudessa" opeteltaviin taitoihin. ;) )

  VastaaPoista
 9. Ihania kankaita mekoissa, tuon ylimmäisen kangas erityisesti kelpaisi kyllä itsellekin :)

  Itsellä on se joulu pari kertaa käynyt mielessä, mutta on tässä syksyllä niin monet synttärit, etten vielä ole kovasti ehtinyt lahjoja suunnitella, saati alkaa toteuttamaan :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat mekot! Paljon sulla on hintana näille?

  Joulu pöyrii mielessä pitkin vuotta. Parit lahjat on kaapissa jo odottamassa. Joulukoristeita olen kirpparilta ostellut (tänä vuonna teemana on vanhan ajan joulu). Meillä on tytön synttärit marraskuun lopussa joten mitään konkreettisia joulukoristeluja tai jouluherkkuja ei napostella ennen sitä.

  Itsekin olen menossa kaksiin joulumyyjäisiin myymään joten niihin täytyisi pikku hiljaa alkaa orientoitua...

  VastaaPoista
 11. Saga: Olet aivan oikeassa! sitä pitää plokkailla juuri silloin kuin huvittaa ja juuri niin paljon ja vähän kun haluaa! :)
  K: Minulla myös suunnitelmmissa villasukat, mutta enpä ole vielä aloittanut. Onnea sinnulle tulevaan!
  Hippiäinen: KIITOS! :)
  Kahvikaneli: Ehkäpä olenkin ;)
  Kaisuliina: Nämä olen tosiaan ajatellut kyllä vielä myyjäisiin, mutta hintaa en ole näille vielä miettinyt. Luulen että kaikki hinnoittelut jää viime tippaan, koska en pidä siitä hommasta yhtään :) Ihana idea tuo teemajoulut!

  VastaaPoista
 12. Ihanat mekot. Löytäisinpä jonkun kaavan niin voisin itekkin ommella! Hyvien kaavojen löytäminen on joskus niin vaikeaa. Mä tein joulukortit pari kuukautta sitten ja joululahjat on ollu mietinnässä. Anopille ja appiukolle on valmiina. Haluaisin vaan löytää jostain lapsille hauskoja lapas tai sukka/tossu ohjeita - eläimiä tai jotain muuta erikoista. Olisiko ideoita mistä löytäisi?

  VastaaPoista
 13. Kiitos paljon äänestämisestä!
  Oli kyllä tosi mukavaa tehdä töitä teidän kanssa siellä, aiva haikea olo jäi ku joutu lähteen..
  Täytyy tulla varmaan käymässä joskus kun löytyy sopiva aika ja jos sattumalta pyörin siellä päin= )
  Toivottvasti sille kassille löytyy paljon käyttöä!

  VastaaPoista
 14. Meille olisi tulossa tyttölapsi ja tekisi hirveästi mieli tehdä tällaisia kivoja mekkoja vauvalla. Mistä mahtaisin löytää kaavoja?
  Ommella kyllä osaan, ihan perusjuttuja siis, mutta en mitään ihmeellistä sentään tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kivoja kaavoja löytyy suomalaisesta Ottobre lehdestä. Löytyy kaupoista tai kirjastoista. :)

   Poista

Lähetä kommentti