Hoitotädeille joulupaketit


Hetken mietein, että voiko päiväkodin hoitajille antaa lahjaksi tiskirättejä. Uskalsin sitten kuitenkin, koska ne olivat käsintehtyjä. Toivottavasti ovat mieluiset.

Nämä olen virkannut tavallisista puolipylväistä ja lankana olen käyttänyt Titityystä tilattuja Blend Bamboo -lankoja. Toimivat oikein hyvin näissä.

Lanka: Blend Bamboo (Titityy)
Tyyli: Puolipylväitä (n. 40kpl)
Koukku: nro 3

Kommentit

 1. Kyllä varmasti ovat tyytyväisiä. Mä ainakin olisin. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Miksei voi? Varsinkin näin kauniin, pirtsakan värisiä.

  VastaaPoista
 3. Nätin värisiä, ja kivat kääreetkin olet niille tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Hei, oletko tehnyt rätit kaksinkertaisella langalla tai minkä kokoista koukkua käytit? Ostin juuri tuota samaa lankaa aikomuksenani tehdä serkuilleni samantyyppisiä rättejä lahjaksi. ;) niistä tuli kuitenkin hirmuisen ohkaisia: sinun lopputulos näyttää paljon paremmalta!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Olen kyllä virkannut nämä ihan yksinkertaisella langalla ja koukku oli muistaakseni 3. Ja nyt kun uudestaan mietin niin taisin virkata nämä puolipylväistä, joten ei lopputulos ole niin "reikäinen". Nämä ovat kyllä mielestäni paksuja, ei ne paksumpia olisi saanut ollakkaan muuten on vaikea vääntää niitä kuivaksi. Siinä mielessä ohuempikin liina sopii kyllä tiskirätiksi, joten älä huoli :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos nopeasta vastauksestasi. :) Täytyypä kokeilla vielä uudelleen puolipylväillä. Onneksi serkkuni tietävät, etten ole järin näppärä näissä hommissa ja toivottavasti arvostavat yritystäni (meillä on tänä vuonna sopimus, että vain itse-tehtyjä lahjoja aikuisille). Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 7. Olen antanut tiskirätit, sellaiset perusrätit painetulla kuviolla ja keväisin kukkien asemasta yrttejä, näillä mennään jatkossakin.

  Tosin tänä vuonna en anna mitään, kolmella lapsella yhteensä: 6 päiväkodintätiä, koululaisella ope ja iltapaäiväkerhotätejä x 2. En taipunut yhdeksään pikkupakettiin ollenkaan, itsekin opena en odota oppilailtani yhtään mitään, eikä tarvitsekaan. Josta sujuvasti päästään vielä siihen, että jos/kun lapsilta ja heidän perheiltään jotain saa niin tuollaiset käyttöjutut, kuten vaikka tekemäsi tiskirätit, ovat kyllä huippua.

  Eeva

  VastaaPoista
 8. Toihan on huippu lahja ja kivasti "sinetöitykin".

  VastaaPoista
 9. Itse olen kans tilannut tota samaa lankaa ja juuri samaan tarkoitukseen. Toivottavasti tulevat lähipäivinä nii kerkeis vielä pukinkonttiin! :))

  VastaaPoista
 10. Kuinka paljon lankaa meni yhteen rättiin? Noin?

  VastaaPoista
 11. Janika: :))

  KahviKaneli: Yhdestä kerästä tuli 1,5 rättiä, joten kahdesta kerästä tulee kaksi. Koot näissä räteissä oli noin 20x15cm.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti