Keppihevonen joulupukin konttiinJoulu lähestyy ja kaikkea olisi vielä tehtävänä, mutta kuinkas ollakkaan en ole kovin jaksanut niistä tänä vuonna stressailla, on niin paljon muuta mietettävää :)

Kovin paljon uuttaa ei käsityörintamalle kuulu, kun kovasti ollaan tytön kanssa jo leivottu, koristeltu kotia, availtu joulukalenteria ym. ihania jouluisia juttuja. Rakastan niin joulua tai sitä tunnelmaa mikä kotiin saa valoilla ja väreillä aikaiseksi. Ja nyt kun vietetään joulua ensimmäisen kerran omassa kodissa niin ilo on vielä suurempi.

Mutta siis yhden joululahjan voin tännekkin esitellä, koska tämä menee meidän tytölle, joka ei nyt vielä osaa lukea tätä blogia. Hän on kovasti puhunut keppihevosesta, ehkäpä tarhassa on sellainen, leikkii että koiran remmin on hevonen ja juoksee kotia ympäri. Joten eiköhän tämä ole tarpeellinen ja mieleinen lahja ;) Ajatuksen tälläisen tekoon tuli juuri sopivasti Ruttunutulta, joka esitteli upean hevosen blogissaan. Itse käytin myös hänen vinkkaamaa kaavaa, hiukan muokaillen. Väreiksi valitsin taas hiukan epätavalliset värit. Eurokankaassa kun oli niin kauniin väristä oranssia tekokarvaa. Nyt vielä pohdin lisäisinko tähän vielä suitset vai en. Niitä siihen jo mallailin, mutta en vielä päättänyt lisäänkö vai en :)

Ihanaa joulun odotusta kaikille!
Kommentit

 1. Ihan syötävän suloinen! Tosi kauniit värit on hepassa. =)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Tosi hieno! Väriyhdistelmä munkin mieleen.

  VastaaPoista
 3. Onpa sympaattinen - niin hauska nähdä, miten jokaisesta hepasta on tullut oma persoonansa.

  VastaaPoista
 4. Hieno, varmasti on tyttö innoissaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana, kuin kaupanhyllyltä ostettu.

  VastaaPoista
 6. Ihana keppiheppa, kyllä tytön kelpaa!!
  Ainakin mun mielestä heppa näyttää villiltä ja vapaalta, eikä kaipaa ollenkaan suitsia...

  VastaaPoista
 7. Silmät on onnistuneet aivan upeasti!

  VastaaPoista
 8. Miten voi edes olla noin upea!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana! Ja nuo värit on tosi herkulliset!

  VastaaPoista
 10. Hieno heponen! Meilläkin on kyselty keppihevosen perään, varmaan juuri tarhassa löytyy semmoinen. Ehkäpä pitäisi kokeilla tehdä moinen itse. Tuo väri on kyllä huippu, tykkään! :)

  VastaaPoista
 11. Ihan supersöpö heppa! Ja pitikin just mun tytön tulla tähän kun katsoin sun heppaa ja heti alkoi vinku: iiihanaa heppaaa, äitiii mäkin haluuun tollaseeen, saaanhanmäää...

  VastaaPoista
 12. Tuossa hevosessa on niin herkulliset värit että sellaisen voisi ottaa vaikkei tarvitsisikaan.. tosin meillä tarvittaisiin :) Tuollainen houkuttelee leikkimään ja varmasti tulee olemaan käyttäjälleen mieleinen!

  VastaaPoista
 13. Oi, tämä heppa on erityisen ihana juuri siksi, että ei ole tavanomaisen värinen vaan aivan ihanan pirteä!

  VastaaPoista
 14. Varmaan mieluisa lahja, ihana. Mäkin olen aika monta kepparia saanut tehdä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti