Uudet verhot ja pääsiäisen viettoa
Nämä keittiön laskosverhot olivat yhden päivän inspiraation tuotos. Aamulla selailin nettiä tarkoituksena hakea uutta inspiraatiota kevään sisustukseen ja tässä lopputulos. Samana päivänä löysin Hemtexistä pöytäliinan, jossa mieleistä kuosia ja tarvikkeet verhoa varten hain rautakaupasta ja illalla sitten ompelin elämäni ensimmäiset laskosverhot. :) Silloin kun tulee into kokeilla jotain uutta niin sen pitää tapahtua heti eikä seuraavana päivänä, muuten jää tekemättä. Ohjeen näihin löysin Sisustus & sepustus -sivuilta. Oli toimivat ja selkeät ohjeet. Kun sain verhot paikalleen, en ollut enää varma tykkäänkö niistä, ovat ehkä liiankin romanttiset omaan makuuni, mutta kaipa noihin tottuu ja ainahan pitää kokeilla jotain uutta.
Pääsiäistä meillä vietetään rauhallisissa merkeissä. Neljän päivän vapaat me vietetään vain oleillen ja turhia stressaillen. Nähdään hiukan sukulaisia ja nautitaan kauniista kevät ilmasta.

Kyselin viimeksi kuinka moni ompelee lapsille itse kesävaatteet, yllättävän paljon oli vastaajissa innokkaita ompelijoita, koska 47% kertoi ompelevansa mahdollisimman paljon itse. Kaikki vaatteet kertoi ompelevansa 4% ja 1-2 vaatetta 22%. 27% vastaajista kertoi ettei ompele kesävaatteita lapsille ollenkaan. Nyt kyselen hiukan lukijoiden kirjojen lukuintoa.

Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle!

ps. Vaniljamuffinssien ohjeen löytää Kinuskikissan sivuilta. Olivat oikein herkullisia :)

Kommentit

Lähetä kommentti