Puhelimelle pussukka

Paljon täällä ei ole ompelukone hurissut vaan se on saanut viettää lomaa. Muutamia ihania kankaita odottelee kaapissa, mutta odotelkoon siellä vaikka sitten niitä sateisia syysiltoja. Muutenkin täällä vain odotellaan, josko masuasukki malttaisi tulla meitä jo vihdoin katsomaan. Odottavan aika on tosiaan pitkä :)

Edellinen puhelimeni eleli jo ihan viimeisiään, joten oli aika hankkia uusi. Ja tälle uudelle ystävälle piti myös sitten kehitellä jokin suojus, ettei nyt heti olisi pilalla. Väliin lisäsin palan vanulevyä ja tikkasin sen monesta kohtaa kiinni suoralla ompeleella. Kiinnitys toimii tarralla. Toimii!

Päällikangas: Fabriina
Vuorikangas: Eurokangas

Kommentit

 1. Kyllä kännykän passaa pussukassa köllötellä :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on uuden puhelimen pehmustetussa pussissa mukava köllötellä :)
  Mukavaa loppuodotusta! Toivotaan että vauva syntyy ennen kovimpia helteitä.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen pussukka! Mukavaa loppuodotusta! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno pussukka! Terveisiä meiltä kaikilta! Sitkeä pikkuinen asukki, joka on tyytyväinen yksiöönsä. Onhan nyt niin karun kylmää kesäkeliä, että lämpimämpi on pysytellä kohtukodissa. Sinua kuitenkin odotetaan malttamattomana, joten voisit jo tulla....

  VastaaPoista
 5. Kiva pussi, tärttis itsekin tehdä, etenkin nyt kun tulee hiekkalaatikon reunalla oleskeltua ja harva se päivä tippuu sinne hiekkaan taskusta...

  VastaaPoista
 6. Heips. Löysin tämän kivan blogisi kun etsin pussukan teko ohjetta. Jäin heti lukijaksesi. Upeita käsitöitä täällä vaikka kuinka paljon. Kiitos pussukan teko ohjeesta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti