Päiväpeitto ja messulippuja!
Tytön päiväpeitto on ollut työn alla sellaisen vuoden päivät jo ja nyt kun tyttö on yllättänyt minut parina aamuna petaamassa petiään, tuli mieleeni tämä keskeneräinen projekti. Nyt hän saa sitten pedata sänkyään oikealla päiväpeitolla (todellisuudessa sen tekee kuitenkin varmaan minä... aina kun jaksan) :).

Tähän työhön upposi hienosti kankaanpaloja, joilla ei ole ollut muuta käyttöä. Sisällä on 100g vanulevy ja nurjalla puolella on vanhaa lakanakangasta. Toimii sitten molemmin päin. Sivut olen kantannut kanttinauhalla.

- - - - - - - 

Toinen hieno juttu, jonka haluan jakaa on mahdollisuus voittaa messulippuja Suomen Kädentaidot messuille Tampereelle. Olin jo viime vuonna yhteistyössä messujen kanssa ja tänäkin vuonna sain kunnian päästä mukaan. Heillä on tänä vuonna kilpailu, jossa pääsee valitsemaan lempibloginsa.

Tästä siis äänestämään ja voittamaan messuille lippuja!


Kommentit

 1. Kiva kun on nämä mahdollisuudet kommentoida lyhyestikin, rasti ruutuun-tyylillä Mutta pakko vielä kirjoittaa, että TYKKÄÄN tosi paljon tuosta peitosta. Voi, että kun saisi itsestäänkin irti, että alkaisi surruutella koneella. Kankaita kun on vähän joka lähtöön. Kauniit kankaat sulla on peitossa ja vihreä, pinkki, vadelmanpunainen-yhdistelmä toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanan karkki peitto! Ja niimpä, kunhan ehtisi ompelemaan...

   Poista
  2. Yllättävän nopeasti tämä sitten valmistui kun otti sen työn alle, ja joo värit on myös ihan lempparit ja toimivat kyllä aina :)

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis peite! Onko tuon kanttinauhan ompeleminen vaikeaa tuohon reunaan? Siis että se tulee ilman ruttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole vaikeaa. Ei ainakaan itselläni ollut lainkaan ongelmia. Itse tein niin että tikkasin reunat ennen kanttinauhan laittoa ihan reunasta ja leikkasin kaikki ylimääräiset pois. Sillä tavalla kanttinauha sopi reunaan hyvin.

   Poista
 3. Peitto on kyllä aivan mielettömän kaunis! Ja sänky ja huone ja ja ja ja :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto. Todella kaunis.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti