Tossut ja riepu
Tässä riepu, joka tehtiin pikapikaa meidän pojalle yhdessä tytön kanssa. Tyttö valitsi nauhan pätkät ja minä surauttelin kiinni pojan ihmetellessä ompelukoneen surinaa. Kankaina käytin velourin paloja. Ystäväni pienoisella ovat varpaat olleet kylmissään näillä pakasilla joten tein myös hänelle tossut lämmittämään varpaita. Kaava sama kuin edellisissä tossuissa.

Kommentit

 1. Ihana riepu ja mahtavat tossut!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit tuossa rievussa.
  Miten olet nuo nauhat siihen kiinnittänyt? Itse kun tein pehmokuutioita ja laitoin niihin nauhoja, niin ne lähtivät kovasti vetämällä irti, enkä uskaltanut niitä sitten jättää, kun vauvalahjaksi annoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ommellut nurjalta puolelta saumurin kanssa. Ompelin reunat kahteen kertaan ja nämä nauhathan ovat siellä välissä. Kävin oikein repimässä nauhoja äsken niin ei ne kyllä lähteneet joten tiukka ommel onneksi on. :) Vauvalahjojen kanssa pitää kyllä aina olla huisin tarkkana, olet oikeassa!

   Poista
 3. aivan ihanat tossut ja näyttää niiiiiin lämpöisiltä :) olen etsiskellyt ohjetta näille koko syksyn, mutta hyvä kun nyt löytyi. Kiitos siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ainakin meidän pojan varpaat pitäneet oikein lämpöisenä :)

   Poista
 4. Ihana tuo riepu ja hyvä idea :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti