Housut housuttomalle
Täällä meillä pyörii ja hyörii nykyään 3,5 vuotias neiti, joka ei siis tykkää ollenkaan vaatteista! Niinpä, mikäs sen mukavampaa. Kyllähän hän ne pukee hienosti päälle (viidennen tai kymmenennen pyynnön jälkeen), mutta sittten päivän mittaa niitä rupeaa löytymään sieltä täältä. Sukat saavat lähteä ensimmäisenä ja sitten housut ja lopuksi paita. Täällä neiti sitten juoksee pikkuhoususillaan. Äidin mielestä nyt talviaikaan ei olisi ollenkaan pahitteeksi, jos vaikka se paita edes pysyisi päällä. Ja mikäs sen mukavampaa kun vieraidenkin läsnäollessa hän yllättää ja kuljeskelee veikeästi ilman vaatteita. Noh ehkäpä tämä on taas jokin vaihe... toivottavasti. Vähän sitä välillä jännäilee kun hakee tyttöä kerhosta, että onko vaatteet vielä päällä ;)

Juteltiin sitten yhdessä, että millaiset ne hienot housut sitten olisi, joita hän haluaisi käyttää. Näytin värivaihtoehtoja ja keltainen oli mieluisin. Sitten keskusteltiin kuvasta. Mikä se kuva voisikaan olla, joka olisi housunlahkeessa. Aluksi se oli sammakko, sitten norsu ja sitten taas sammakko, mutta lopulta päädyttiin yhteistuumin kukkiin. "Sellaset isot kukat" -tyttö sanoin. No sellaiset sitten.

Kaava on vanhoista arkistoista, eikä niissä lukenut lähdettä, mistä olivat. Ja kangas on joskus aikoja sitten Eurokankaasta hamstrattua.
Niin ja ne housut löytyivät myös tänään rytystä lattialta ;)

Kommentit

 1. Voi miten nätit housut ja miten kivan mallisetkin ne on! Täälläkään ei pysy sukat jalassa, tosin temppuilija on vasta 10kk:n ikäinen, joka on ihan hirmuisen haltioissaan omista jaloistaan :D

  VastaaPoista
 2. Pienet lapset rakastavat olla ilman vaatteita. Meillä oli sääntö että talvella on pidettävä sentään pikkuhousut jalassa muuten saa olla sisällä miten kuten jos vaan tarkenee. ON sellaisetkin naamiaiset meillä olleet että yksi vieras oli ihan alasti kun ei millään suostunut pitämään vaatteita. Mikäs siinä. Kylässä ovat omat ihmeen hyvin olleet silti puettuina. Vieläkin tyttö 6 v. joskus innostuu pikkusiskon matkassa riisumaan. He nauttivat, joten mikäs siinä.

  Herttaiset housut.

  VastaaPoista
 3. Ihanat housut :) Ja suloinen malli! Täällä on 1v joka rakastaa sukkia, muut vaatteet voisivat pysyä poissa..!

  VastaaPoista
 4. Onpas vinkeät housut! Tuttu kuvio tuo vaatteiden heittely myös meidän pian 3-vuotiaalla, minkäs sille voi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti