LaukkukokeiluLaukkukokeilu on odottanut jo vuodenpäivät kokeilua. Nytpä sellainen laukkuinspiraatio iski jokin päivä. Olen etsniyt hyviä ohjeita vetoketjulliseen laukkuun, mutta turhaan. Niinpä piti ryhtyä salapoliisiksi ja purkaa pari vanhaa laukkua ja tutkia, miten ne on valmistettu. Kovin kauaa siinä ei sitten mennyt kun jo piirtelin kaavoja ja laskin mittoja.

Tämän ensimmäisen testilaukun tein tytölle ja sehän onnistui oikeastaan oikein hyvin, ilman sen suurempia ongelmia. Tässä laukussa on siis vielä lisäksi vuori, tosin näissä kuvissa se ei näy. Vielä kun löytäisi jotain ihanaa ja napakkaa kangasta omaan laukkuun niin saisi ihanan kesälaukun itsellekkin. Ja vielä kun lisäilee taskuja sisälle ja ulos niin tulisi varmasti kiva!

- - - - 

Nii ja katsokaas mitä ihanaa sain syntymäpäivälahjaksi. Tulppaaneja ja aivan ihanan kortin. Oma tyttöni oli piirtänyt minusta kuvan. Taitaa olla kuva minusta aamuisin kun joudun nousemaan ihan liian aikaisin :)


Kommentit

 1. Tosi hyvin onnistunut laukku ja hellyttävä kortti:) Onnea synttärin johdosta!

  VastaaPoista
 2. Oikein sievä laukku ja kaunista kangasta olet käyttänyt siinä.
  Houkuttaisi itseäkin kokeilemaan laukkua tytöille..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aivan herkku laukku ja niin kauniista kankaasta. Kyllä tyttönen varmasti tykkää :-).

  VastaaPoista
 4. Ihana! Olen yrittäny kyttäillä tuota kangasta, mutta se on aina loppu! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katselin hintalapusta, että oli ostanut tämän aikoinaan 2009 verhoja varten, mutta ei niistä vielä ainkaan verhoja ole tullut :)

   Poista
 5. Aivan IHANA!!!! Olet kyllä niin taitava!!!! :o)

  VastaaPoista
 6. Ihana laukku! Heti ekan kuvan kohdalla mietin, että just tuommoinen olisi itellekin tosi kiva!! :D Vähän isompana tosin. Tai aika paljon.. että kaikki rompe mahtuu mukaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä, tälläistä suunnittelen juurikin itselleni kunhan sopiva kangas löytyy.

   Poista

Lähetä kommentti