Lätsä ja t-paitoja


Kesälätsä syntyi täysin tarpeeseen, muuten en juuri ole koneella istuskellut. Tai no joo kolmen viikon sisään olen kyllä kasan peruspaitoja ommellut. Nekin ovat syntyneet pikkuhiljaa. Ommel silloin tällöin, mutta valmistuivathan ne. Alla kuvia siis myös osasta niistä. Kaikista en edes ehtinyt näpsäämään kuvaa. Täällä meidän pian 1-vuotias poika tekee kyllä kaikkensa, että millekkään ylimääräiselle ei jää aikaa. :)

Kaava lätsään löytyy Ottobreestä, tosin kyllä muokattuna. Kaavat otin lehdestä ( pidensin lakki osaa koska muuten ei lakki riitä edes korville), mutta jätin vuoren tekemättä ja muutenkaan en jaksanut keskittyä ohjeiden lukuun vaan tein lakin sitten lopulta huit hait ilman ohjeita. Ja passeli tuli... kunhan poika vielä malttaisi pitää sitä päässään ulkona :)

Kaava: Ottobre 3/2010, Coconut lippalakki
Kangas: Käpynen

Alla kuvia uusista paidoista.

Niin ja pian tulee taas neljän blogivuoden kunniaksi arvonta!!


Kaava tytön paitaan: Ottobre 3/2012, Hoops T-paita

Kommentit

 1. Ihania ompeluksia! Pitäisi kanssa lätsät ommella, kun saisi vaan aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
 2. Kivan mallinen tuo lätsä, meillä havahduin siihen, että pikkuherralla ei ole kuin pipoja :D Pitäisi siis tarpeeseen täälläkin ommella joitakin lätsiä tuolle herralle :) Ja kivoja paitoja olet myös saanut aikaiseksi!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ompelukset taas (: mistähän tuo sydänkangas on hankittu..?

  VastaaPoista
 4. Voi toi lippis on ihana ja istuu tosi hyvin päähän, mun ei koskaan istu hyvin, on joko liian leveitä tai liian korkeita.. hmph. Ja toi sydänkangas on tosi makee.

  VastaaPoista
 5. Ihania paitoja ja mainio lätsä. Itsekin kävin tänään lätsänompelupuuhiin, sitä se kesä teettää :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi lippis. Täytyy googlettaa jos löytyis vastaavat kaavat netistä, kun noita vanhoja lehtiä on niin vaikea löytää.

  Tervetuloa myös tutustumaan Inspiroiva Sekasotku -blogiini!

  ♥ Ihanaa kesänjatkoa! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti