30. toukokuuta 2013

Nunnupeittoja ja haaste!

Nunnupeittokeräys Satakunnan keskussairaalalle on ollut työlistallani koko kuukauden. Nyt sain vihdoin tehtyä peittoja kaksin kappalein.

Näiden peittojen keräys loppuu virallisesti toukokuun loppuun. Mutta huomasin Facebook ryhmän kautta, että juurikin Satakunnan keskussairaalalle ehtii peittoja tehdä vielä koko kesäkuun. Tavoitteena on saada kasaan 200 peittoa kutakin sairaalaa kohti. Tällä hetkellä Satakunnassa on kasassa noin puolet, joten vielä on tavoitteeseen matkaa ja ompelevia auttajia kaivataan!


JOTEN, nyt heitänkin pienen haasteen Satakunnassa asuville ompelijoille (tai miksei muillekkin): tule mukaan hienoon projektiin ja ompele edes yksi peitto pienten keskosten hyväksi. Peitot luovutetaan heinäkuussa sairaalalle. Ohjeet peiton tekoon ja tiedot projektista löydät täältä http://nunnupeitto.blogspot.fi/.

Jos otat vastaan haasteen niin kerrothan siitä kommentissa! Olisi hienoa nähdä jos tämän kautta saataisiin lisää peittoja kasaan, KIITOS!


4 kommenttia:

 1. Voiko näitä peittoja tuoda Porissa jonnekin? Saan niitä luultavasti käsiini noin 15 kpl ja toisin ne mieluummin postituksen sijaan vaikka suoraan sairaalalle, kun se sattuu olemaan tässä muutaman kilometrin päässä.

  VastaaPoista
 2. Voin selvittää asiaan! Palaan asiaan kun selviää! :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä oletko jo saanut vastausta, mutta itse sain tiedon ettei sairaalalle voi viedä itse. Porissa peitto asioita hoitaa Tuulia, hänelle voit viedä valmiit peitot: tuulia81@luukku.com. Kyseleppä osoitetta häneltä!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta! Peitot matkaavat Tuulialle tällä viikolla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...