Paitaa, hametta ja legginsiä!Paidan kankaaseen ihastuin heti sen tultua myyntiin. Värit ovat kauniit ja kuviokin hiukan tavallisesta poikkeava. Kaunis kertakaikkiaan!

Paita syntyi jo hyväksi havaitulla mallilla, josta olen aiemminkin paitoja tehnyt. Vielä mennään lyhythihaisella kun meidän neiti on niin kuumaverinen ettei pitkähihaiset meinaa päällä pysyä tai niistä pitää nostaa hihat ylös, joten pidetään paidat lyhythihaisena ainakin toistaiseksi.

Paidan kaveriksi tein sekä hameen että legginsit. Hameeseen ei sen ihmeempää kaava ollut. Mittasin tytöstä vyötärön ja hameen pituuden ja niistä sitten syntyi perus hame. Tytön mielestä hametta ja housuja voisi käyttää molempia yhtäaikaa. Aika tähdellinen kokonaisuus!

Kangas: Tähtikangas Kestovaippakauppa, prinsessakangas Käpynen
Kaavat: Hoops T-paita pidennetyllä helmalla Ottobre 3/2012, Leggarit Ottobre 4/2012


Kommentit

 1. Mulla onkin mennyt ihan ohi tuo puseron trikoo! Kerrassaan ihana!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas tossa paidassa! Ja kivat setit on muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, olispa tuota kangasta vielä enemmän, noh kaipa siitä yksi pipo edes vielä tulee, ja se ehkä sitten ihan itselle!

   Poista
 3. Todella tyttömäisiä ja ihania! Tuo prinsessakangas on kyllä aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteitä vaatteita. Legginsin malli vaikuttaa tutulta:) Olen tehnyt tyttöselle vastaavalla mallilla. Blogissani on muuten arvonta meneillään, jos haluat kurkata:)

  VastaaPoista
 5. Suloiset! Tuo leggareiden lahjeidea on kiva. Ostin Ottobrella käydessä pipopalasen tuota prinsessakangasta, saa nähdä tuleeko siitä pipo vai jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös lahkeista. Kiva tehdä vähän jotain extraa myös normi leggareihin!

   Poista

Lähetä kommentti