Koira ja pöllö
Ihan selkeä koira ja pöllö! Eikö? :)

Tehtiin nelivuotiaan tyttöni kanssa yhteistyötä ja hän sai auttaa oman paidan teossa. Ensiksi valittiin mieleinen kangas ja pyysin Neelaa piirtämään paperille jotain mitä hän haluaisi paidassa olevan. Hän piirsi meidän oman koiramme Atun sekä Atulle kaveriksi pöllön. Sitten piirsin itse saman kuvion kankaalle kangastussilla. Ompelimme suorat saumat yhdessä ja viimeistelin paidan helman ja kaula-aukon. Nopea pikku projekti yhdessä Neelan kanssa. Ylpeänä hän esitteli paitaa ystävälleen ja niin sai esitelläkkin. Onhan se hieno!

Höm... Niin ja sitten laitoin ajattelematta paidan kuudenkympin pesuun ja kutistuihan se hiukan ja joo myös musta piirros haalistui aika paljon, joten ei kestä kuudenkympin pesua. Tulipa sitten sekin kokeiltua, voi minua! :(

Kommentit

 1. Hieno paita! Tämä on muuten idea, mikä pitää laittaa korva taakse. Kunhan Poika innostuu enemmän piirtämisestä tai Pikkusisko kasvaa vielä vähän, niin meillä tehdään myös paitoja yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ja kutistumisesta huolimatta paita silti käytössä :)

   Poista
 2. Onpa suloinen:). Olen joskus hyödyntänyt lasten piirustuksia applikoimalla kuvan vaatteeseen. Ja kyllä on vaate ollut tärkeä lapselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se kun pääsee itse tekemään ;)

   Poista
 3. Hieno paita! Minun käyttämissäni kangastusseissa on ohjeistuksena, että väri pitää kiinnittää silittäen. Sen jälkeen pitäisi kestää konepesuakin. No, kutistumista se ei tietenkään estä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllähän minä tuota silitin, mutta taisin silitellä liian vähän tai sitten Timarin kangastussista vain ei ollut mihinkään :)

   Poista
 4. Oletpas taitava piirtäjä kummityttö! Tätikin tykkäisi koirista ja pöllöistä, piirtäisitkös mullekin? Nähdäänköhän jo huomenna?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti