Tylliunelmia!
Aika prinsessajuttuja, eikö vain?

Meidän tyttö ei ole oikein koskaan ollut mitään prinsessatyyppiä. Mutta nyt kun neiti hiukan on väläytellyt vähääkään mitään prinsessajuttuja niin eikös tämä äiti ole heti tekemässä tylliunelmaa. ;) Kivan lähtökohdan näiden tekemiseen sain Unikuun terapiahuone -blogista. Sieltä löytyi ohjetta tälläisen tekoon. Lopulta sovelsin mittoja kyllä oman maun mukaan.

Unikuu kertoi tyllihameen teon olevan nopea ja helppo. Hmm... itselleni se toi kyllä harmaita hiuksia ja puuduttavaa työtä. Tylliä oli aika hankala työstää. En hetkeen taida tehdä kolmatta hametta. Mutta loppujen lopuksi kivat niistä tuli. Neidin ilme oli ainakin tyytyväinen kun peilin edessä keimaili. :)

Kankaat: Eurokangas

Pistin taas sivupalkkiin pienen kyselyn. Oletko menossa Tampereen Kädentaito -messuille ensiviikon lopulla? Itse olen menossa. En viime vuonna päässyt ja nyt pääsen! Jai!

Kommentit

 1. Onpa ihania!! SEnja ois noista kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Senja voi meillä sitte lainata sitä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No joo, ehkäpä kuvat vähän narraa. Sun oli kyllä makeempi ;) mut kiitos!

   Poista
 3. Oi vitsit! Olis magee, mutta tyllin ompeleminen on kyllä ainakin minun koneellani työlästä.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se hiukan tökki minullakin :( Harmi kun ympärillä olisi paljon pikku prinssessoja, jotka tälläisestä riemastuisi :)

   Poista
 4. Onpas söpöt! Minullakin olisi tuolla valkoista tylliä odottamassa ja pieni prinsessakin kotona. Jospa kokeilisi tämmöistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisesta tulisi hieno jääprinsessan mekko :)

   Poista
 5. Onpa kerrassaan hurmaavia hamosia!

  VastaaPoista
 6. Upeat! Saisinpa joskus aikaiseksi tehdä tällaiset. Tytöt olisi ikionnellisia :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavat helmat neidillä! On tuossa ollut äidillä hommaa. Yritetään mennä messuille perjantaina, katsotaan miten käy...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti