Solmio vetoketjullaVuoden viimeiseen postaukseen valitsin yhden joululahjoista, joka oli oikein pidetty lahja. Näitä solmioita vamistui kaikkiaan kolme kappaletta. Idea vetoketjulliseen solmioon lähti Fb-ryhmästä. Siellä ompelijat taisivat oikein uralla näitä valmistaa. Aika pitkään näitä suunnittelin ja mittailin, mutta valmistuivathan ne lopulta. Pisteenä i:n päälle tein solmioille lahjapakkauksen kuvan kera. Kangas Eurokankaasta.

Vuosi 2013 on ollut vauhdikas, välillä myös hidas, antoisa, raskas ja loppujen lopuksi ihan hyvä. Paljon löytyi aikaa myös käsitöille pitkästä aikaa. Vuosi 2014 tulee olemaan taas hyvinkin erilainen. Ylihuomenna palaan työelämään ja meillä alkaa uusi arki. Odotan kuitenkin tulevaa hyvillä mielin. Arjen uudelleen järjestämiseen tulee varmasti menemään aikaa ja kaikkien tulee opetella uusia juttuja, mutta ainahan asioilla on tapana järjestyä.

Jouluntoivotukset eivät ehtineet tänne blogiini ollenkaan, mutta haluan toivottaa sitäkin suuremmat Uuden vuoden toivotukset ihan jokaisella lukijalleni! Nähdään ensivuonna!

Kommentit

 1. Mahtava! Onpa hauska idea. Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onpa freesi juttu ja tosi kivan näköinen tyyli! Munkin miehelle vois tuollainen kelvata, pitää varmaan pöllyttää vetskarilaatikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile ihmeessä. Eri materiaaleilla saa hienoja lopputuloksia!

   Poista
 3. Tosi rok! Tekisi mieleni kokeilla!

  -Paula

  VastaaPoista
 4. AIVAN LOISTOIDEA JÄLLEEN!!!!
  Huoliskohan omakin ukko =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää rohkeesti vaan tehdä ja heittää kaulaan :)

   Poista
 5. U-P-E-A!! Nuorekkaan trendikästä - toteutuskin taidokas :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on aivan loistoidea! =)

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska! Hyvää alkanutta vuotta sullekin! :)

  VastaaPoista
 8. Hei, saanko kysellä...mikä ja mistä on tuo tapetti seinässä postauksessa jossa esittelet tyllihameita. Ihastuin täysin ja haluan sitä tyttöjen kammariin.

  Loviisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Tuo tapetti on ostettu pari vuotta sitten Värisilmä-liikkeestä. Tapetti on Hanna Werningin tuotantoa. Hänelle on monia muitakin ihanuuksia! Googlettamalla löytyy tietoa ja jälleenmyyjiä. :)

   Poista
  2. Kiitos tiedoista. Menen katsomaan jos tuossa meidän naapurikylän Värisilmässä sitä olisi.

   Olen kerännyt rohkeutta ja pistin pystyyn oman blogin.Raamit on kyllä pystyssä,mutta kirjoittanut en sinne yhtään vielä ole. Kyllä sinne nyt juttuakin kohta alkaa tupsahtamaan kunhan saan kivaa tekstiä aikaiseksi. Vauvat ovat kasvaneet isommiksi joten sitä omaa aikaa olisi äidillekin hetkeksi. Tervetuloa.

   Poista
 9. Aivan ihana kravatti! Hyvää uuden vuoden alkua sinullekin!

  VastaaPoista
 10. Kylläpä on hauska idea! Vaatii käyttäjältäänkin hiukan rohkeutta, kaikkein konservatiivisin ei tätä ehkä kaulaan pistäisi. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti