Superkoira boxerit

Tälläisiä boxereita lähti miehille pakettiin solmioiden kera. Mittoja ja mallia otettu kaupan boxereista. Kyllä näillä nyt kelpaa keimailla kotona.

Itse en omista peitetikkikonetta, joten nuo saumat oli tehtävä toisella tavalla. Saumuroin palasten reunat aluksi saumurilla, jonka jälkeen ompelin palat yhteen lomittain peruompelukoneen kaksoisneulalla. Astetta työläämpi homma, mutta minkäs teet kun en ole raaskinut peitetikkikonetta hankkia.

- - - -

Täällä on uusi arki lähtenyt hiukan kangerrellen käyntiin. Itse nautin töissä olosta taas pitkästä aikaa, mutta lapsille uusi arki on tuottanut vaikeuksia. Tosin, sitä tiesi kyllä odottaa. Kunhan tämä vaihe kestäisi vähän aikaa ja tarhassa olokin alkaisi tuntumaan mielekkäältä.

- - - -Ja sitten mikä valtava yllätys löytyi uusimmasta Ottobreestä! Oma appelsiinikuosini oli päässyt lehden sivuille. Voi hymy ja huokaus miten lämmitti mieltä. :)

Kommentit

 1. Tuo appelsiinikangas on aivan ihana sinisenä! Onnittelut loistavista kangaskuosisuunnitteluista!

  VastaaPoista
 2. Voimia arkeen! Tiedän, mitä tuo on. Se on raastavaa, mutta kolmen vkon päästä tilanne on jo varmaan parempi, vaikkei uskaltaisi toivoakaan. Mahtavaa kyllä tuo appelsiini ja olipa upea juttu, että pääsi lehden kautta maailmalle kaikkien ihasteltavaksi. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo ollut pari hyvää aamua. Kyllä niillä nyt jaksetaan ja eiköhän se tästä pikku hiljaa. Terkut sinne myös! :)

   Poista

Lähetä kommentti