Merenneitoja ja kuorma-auto





Merenneitoja ja kuorma-auto, mitä muutakaan ne lapset kaipaisivatkaan. Vai onkohan se äiti vaan joka näitä kaipailee? Voipi olla.

Ihastuin tuohon merenneitokuosiin ensinäkemältä ja sitä pätkän tilasin. Näytin tytölle että vau, katsos mikä ihana kangas täällä on! Tehdäänkö sinulle tunika? -kysyin. Hmm.. ei, tee jollekkin toiselle. En tykkää. -vastasi neiti. Siihen sitten jäin kankaani kanssa seisomaan suu auki. Noh, nyt valmiina vaatteen se sitten jo kelpaa päälle ja on ihan kivakin kun tarhatätikin oli sitä kehunut. Että näin meillä. Onko teilläkin samaa havaittavissa?

Pikkumies ei valita. Paita ilman kuviakin menee päälle, mutta jos siinä näkyy ajoneuvon kuva niin sehän menee päälle leveä hymy kasvoilla. Ja äiti tykkää.

Kangas: Merenneito-kuosi Sampsukka, keltainen raitatrikoo Ikasyr, sininen tähtikangas Mussukat, silityskuva Pikkupiltti.

Kommentit

  1. Aivan ihania vaatteita, meilläkin pikkuherralla kaikki autojutut on in, varsinkin paloautot ;) Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, paloautot täälläkin kovassa huudossa :D Kiitos ja hyvää tätäkin viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Ihanat!!! Meillä aloitti neiti jo ennen 3v. valikoinnin, ihan hassusti vielä kankaasta saattoi tykätä mutta vaattesta enä ei. Se on edelleen arpapeli mikä käy ja mikä ei, helpommalla pääse kun ostele muutaman euron kirppismekkoja...Kuopus ei vielä protestoi, kunhan on vaatteet yllä (toki se vaihto ei miellyttä, ainainen huuto kun pitösi riisua yöpuku tai sitten riisua päivävaatteet yms). Merenneitokangas on kylä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on totta. Mutta kirppikseltäkin löytää ihania aarteita ja on rentouttavaa kävellä ja kierrellä kirppiksillä. Meill pikku herra juurikin tällä viikolla pyöritteli päätään kun meinasin hänelle kirahvipaidan laittaa päälle. Testimielessä tarjosin auto paitaa ja johan kepasi. Voi apua mihin noiden kanssa vielä jousun :)

      Poista
  3. I want to to thank you for this fantastic read!!
    I absolutely enjoyed every bit of it. I have got you bookmarked to check out new stuff you post…

    Visit my blog post: Real Racing 3 Free

    VastaaPoista

Lähetä kommentti