Muistamisia ja arvontapohdintaa

jkjkj
Omalle äidille jotain hillittyä. Tämä T-paita ja neule setti meni joululahjaksi… hmm.. kyllä, neljä kuukautta sitten ja nyt vasta postaan niitä tänne. Noh, välillä jotkut asiat antaa odottaa itseään. Tuo neule on Eurokankaasta löytynyttä ihanaa ja laskeutuvaa neulosta. Siitä tein huippuhelpolla tavalla neuletakin.  Kunpa muistaisin, mistä sen ohjeen aikanaan luin. Ehkäpä se oli jokin Suuri Käsityölehden numero. Hihojen paikalle siis leikattu vain viilto ja ommeltu hiha kiinni. Reunat jätin kääntämättä sisään, koska pelkkä saumurointi sopi oikein hyvin.

Tämä toinen paita meni sekin joululahjaksi, mutta kummitytölle. Jotain hillittyä myös hänelle. Nämä kankaat ovat aikanaan ostettu Käpyseltä

- - - - - 

Sehän olisi pian blogin 5-vuotis juhlan aika! Mitähän kivaa sitä keksisi. Jos järjestän tuttuun tapaan arvonnan niin mitä palkinnoksi voisi olla? Mitä itse haluaisit saada? Kankaita, jonkun valmiin käsityön esim. pussukan, jotain muuta? Vastaappa kyselyyni tai jätä kommenttia. :)
Kommentit

 1. Kauniita vaatteita olet ommellut.
  Itselleni mieluisa arvontavoitto olisi pala jotain kivaa trikookangasta. Vaikka niitä ihania appelsiinikuoseja, jotka olet suunnitellut.

  VastaaPoista
 2. Vau, 5 vuotta! Jospa jaksaisin itsekin taas jatkaa bloggaamista... Siitä jäis niin kivasti muistiin mitä on tullu tehtyä.
  Teet tosi kivoja ompeluksia, musta olis kivointa voittaa jotain pientä sun tekemää. Vaikka sellanen painettu kissa tai joku pussukka, tai vaikka pipo.

  VastaaPoista
 3. Timanttikankaasta ommeltu pussukka tai tyyny olisi kiva.

  VastaaPoista
 4. Onnea täyskäsi-ikäiselle blogille.
  Kaikki kaunis kelpaa aina. Kirjastokassi on edelleenkin käytössä.

  VastaaPoista
 5. Kankaat kiinnostaa! Ihana tuo neulejakku :)

  VastaaPoista
 6. Valmis käsityö olisi kiva voitto :)

  VastaaPoista
 7. Jotain sinun tekemääsi olisi mukava koittaa arvalla voittaa:)
  ihania ompeluksia!

  VastaaPoista
 8. Onnea!Aivan ihania kankaita.Ostin just tuota koira-juttua.Värit leiskuvan pirteät.Tuo vihreä pussukka olisi hieno! Hey_poola at luukku.com

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon 5v. Tuommoinen kettu-pussukka olis kyllä aika makee palkinto ♥

  VastaaPoista
 10. Sinulla on niin ihania kankaita, että kyllä pelkkä kangaskin olisi ihana, mutta eipä valmis käsityökään pahitteeksi olisi... siin voittona ihan mikä tahansa olisi kiva =)

  VastaaPoista
 11. Eikös se sanonta mene niin, että hyvää kannattaa odottaa? Mitäs siitä, jos kuvat tulevat hieman myöhässä. Kauniit vaatteet ovat lahjoiksi lähteneet. Kaikki palkinnoista olisivat ihania, mutta kankaat kiehtovat eniten. Pidän niin paljon noista kuoseista!

  VastaaPoista
 12. Olen haikaillut jo siitä asti kun näin tuota vetoketjusolmiota. Minulle kelpaisi ohje siitä hyvin palkinnoksi.

  VastaaPoista
 13. Oih, pala suunnittelemaasi timantti-kangasta olisi huippu :)

  VastaaPoista
 14. Timanttikangas olisi aivan unelma voittaa :) Vaikka minulle yllä kelpaisi mikä vain sinun tekeleesi palkinnoksi, ovat kaikki aivan ihania :)

  VastaaPoista
 15. Kangasta....ihania värejä... sormet syyhyää ja tarttis päästä koneen ääreen =)
  Kyllä se valmis juttukin ihana olis.
  -H-

  VastaaPoista
 16. Jaa-a; kaikki tekemäsi on niin kaunista, että varmasti mikä vain arvontapalkinto olisi mieluinen. Ehkäpä joku kirjastokassi voisi olla kiva :)

  VastaaPoista
 17. Sinun tekemä eläinaiheinen suojapussi tabletille :)

  VastaaPoista
 18. Onpas ihana tuo neuletakki! Tulee niin harvoin käytyä Ek:ssa, että menee ohi kaikki tällaiset jutut. Kiitos muuten paidasta, sitä on käytetty niin paljon, että väri on nykyään vähän toisenmoinen! Terkkuja nupuille!

  VastaaPoista
 19. Hieno neuletakki! Ja ehdottomasti palkintona joku ihana pussukka!

  VastaaPoista
 20. Kankaasi on kauniita, kävis palkinnosta.
  tyttik.

  VastaaPoista
 21. Pehmokissa olisi ihana palkinto ♥

  VastaaPoista
 22. Löysin blogisi hienon ja käytännöllisen bägiohjeen perässä. Valmiiksiommeltu bägi olisi ihan ykköspalkinto arvonnasta.

  VastaaPoista
 23. Joku valmis ompelus. Ehkä pussukka voittajan toivomalla kuosilla? :)

  VastaaPoista
 24. Ihana tuo neule! Mä tykkäisin palkintona pussukasta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti