Tähtihuppari ja piikkaripussi

Ikasyrin suuren suurta tähtikuosia oli kaapissa odottamassa jo jonkin aikaa. Tällä viikolla inspis siihen sitten vihdoin syttyi ja siitä syntyi huppari. Tämä on samalla kaavalla tehty kuin aiemmin tekemäni kaulukselinen huppari. Nyt muutin kauluksen hupuksi ja eteen jätin vielä extra korkeutta, jotta Suomen kesässä tarkenee olla. :) Niin ja tämähän likastui jo ennen kuin ehdein kuviakaan ottamaan, anteeksi siis likainen versio. Tykkään hirmuisesti ja on lämmin.

Kangas: IkasyrTämä piikkaripussi syntyi tilaustyönä ystäväni tyttärelle. Toiveina oli kangas, josta ei piikkarin piikit heti mene läpi ja väriäkin saisi olla. Muuten oli vapaat kädet. Eurokankaasta löytyi mukaan tukeva kangas, jossa ulkopuoli on vettä hylkivää materiaalia ja sisäpuoli on pehmoista, fleecemäistä pintaa. Pari kertaa tein pesutestin ja kangas säilyi hyvänä kuten silitysarkeista tekemäni kuviot. Tilaaja oli tyytyväinen ja sehän on pääasia :)

Kommentit

 1. Tuo piikkaripussi onkin loistoidis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kangas on tarpeeksi napakkaa niin ei tule heti piikit läpi pistelemään. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä, lämmin on tosiaan ja näin kesään oikein passeli.

   Poista
 3. Tosi ihana huppari! Mun siis niin täytyy kokeilla noita tereitä raglansaumoissa, näyttää tosi hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä vaivalla saa kiva pikku lisän paitaan. Kiitos!

   Poista
 4. Kiva huppari! Tällä hetkellä Suomen kesään paras vaate onkin jokin lämmittävää. Piikkaripussi on varmasti mainio käyttötuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti huomenna alkavalla kesälomalla ei tuota hupparia tarvita :)

   Poista

Lähetä kommentti