Hellemekko Blossomista!

On sitä ilmoja pidellyt! Miten ihanaa aikaa kesä onkaan ollut ainakin säiden puolesta. Päivästä toiseen lämpöä ja aurinkoa. Tällaiselle lämpöä rakastavalle vilukissalle paras kesä ikinä!

Sain kesällä postista aivan valloittavan paketin, joka sisälsi suunnittelemaani Blossom-kangasta kahdessa eri sävyssä, punaisena ja violettina. Puna-musta blossom pääsi heti paininjalan alle ja siitä syntyi hellemekko juurikin tätä kesää varten. On kivan viileä ja rento päällä.

Suunnittelin kaavaa ja mallia mielessäni yhden yön ja aamulla aloin hommiin. Pari tuntia meni ja mekko oli valmis, ilman kaavoja tehden. Tavarat kassiin ja kesälomamatkalle keskisuomeen. Vielä parituntisella automatkalla ompelin käsin hameen helman. Aika vauhdikas aamupäivä, mutta ehkäpä se välillä luonnistuu parhaiten pienessä kiireessä ja inspiraation ollessa ylimillään. Eikö vain? :)

Blossom uusissa väreissä löytyy Ikasyriltä.

Kommentit

 1. Kaunis kuosi ja kaunis väritys!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis mekko kauniista kankaasta ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti mekko. Ja myös kankaan kuosi, josta tulee jostain syystä oma lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siinä taitaa olla ripaus vanhaa mukana. :)

   Poista
 4. Kiitos kovasti arpavoitosta Blossom-kankaista! Se on yhtä kaunista livenäkin kuin kuvissa! Ja myös hyvän tuntuista materiaalia. Mekkosikin on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Ihanaa kun kangas miellyttää ja voitto meni siis oikeaan paikkaan. Kangas on tosiaan ihanan pehmeää ja kivasti laskeutuvaa. Pesussakin käynyt ja hyvin säilynyt.

   Poista
 5. Mainio on mekko! Tuo lakaisin voisi köydä meillä täällä ihan livenäkin...

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja hyvin istuva mekko! Inspiraatio ja pieni kiire on paras yhdistelmä, kiire ja haluttomuus taas eivät :). Kangas on herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Jos ei innosta olleenkaan tekeminen niin virheitä tulee tuplasti enemmän kun miettiin ja pohtii aivan muita asioita. Onneksi jokin menee välillä oikein hyvin niin jaksaa niitä virheitä sitten useimmin. :)

   Poista
 7. Kaunis ja tuo kangas sopii sulle tosi hyvin. Väri on jotenkin niin just eikä melkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä sävystä tuli oikein pirtsakka ja ehkä hitusen myös jo syksyinen väri. :)

   Poista

Lähetä kommentti