Kurkistus meidän kesään


Kesällä vietimme lastemme 5- ja 2-vuotispäiviä. Karkkikioski ideaa päästiin testailemaan jo aiemmin sukulaistyttöjen juhlilla. Sieltä idean saatua syntyi meillekin oma pieni kioski. Viirin olen tehnyt ja ilmapallot puhaltanut, muu on sitten miehen käsialaa. Lapset toimivat nikkarointiapuna. Yhteistyö siis pelaa! Oli niin paljon asiakkaita kioskilla, että myymisetkin loppuivat kesken. Ehkäpä tuosta saadaan vielä myöhemmin hyvä alusta kauppa- tai teatterileikeille.Kakkuna molempien suosikkihahmo - Late Lammas.


Viidakon väki oli vallanut suklaiset muffinit. Siitä sai viedä niin pienempi kuin isompikin vieras kotiinsa mukaan pikkuisen kotiinviemisen.

Mussukoiden tyhjennysmyynnistä löydetty kangas. Monet kuosit ovat kyllä livenä niin paljon kauniinpia kuin kuvissa. Tämäkin yllätti positiivisesti. Tästä siis hellemekko tytölle.Majapuun ketut ihastuttivat heti ensinäkemältä. Yllätin itsenikin valitsemalla tämän sävyn ja olihan se oikein kiva ja kelpaa tytölle hyvin tarhaleikkeihin.

Kommentit

 1. Ihania vaatteita, kauniita kuoseja... Hauska tuo Late Lammas -kakku =)

  VastaaPoista
 2. Wau mikä kakku, mitä se musta kakun päällä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan tavallista mustan väristä sokerimassaa, jonka kaulin ja muotoilin sopivaksi. :)

   Poista
 3. Hieno kioski ja hienot tarjoilut. Ja tuo kakkuidea on tosi hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä onnistuneet kekkerit kaiken kaikkiaan ja kakusta pidän myös itse. Ihania ideoita löysin netistä. :)

   Poista
 4. Ihanan näköisiä, sekä vaatteet että syötävät! Miten nuo ketutkin tässä näyttävät noin kivoilta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti