2. marraskuuta 2014

Lämmintä, pehmoista ja pöllömäistä

Ilmat kylmenee ja aamuisin lämpöasteet ovat pakkasen puolella. Sää enteilee siis kovasti talven tuloa. Voi vietävä sitä kylmyyttä ja pimeää. Nyt tarvittaan jo jotain lämmintä päälle, niin ei tunnu niin kylmältä.

Onneksi uusi Kangaskauppa Kangaskapina lähestyi minua oikeaan aikaan ja tarjoutui antamaan palat kankaita kokeiltavasi. Valitsin ruskeaa supersoft fleeceä, korallin ja sinisen sävyistä resoria sekä sinistä velouria.

Ensiksi iskin sormeni ruskeaan supersoft fleeceen. Ja voi kuinka super pehmeää ja lämmintä se onkaan. Sitä voisi vain silitellä ja rutistella tuntikausia. Fleecestä tein tytölle Fleecetakin Ottobre-lehden ohjeilla. Pääntielle valitsin korallinpunaista resoria. Kauluksessa käytin lilaa velouria. Eteen kiinnitin Tanskasta kesällä ostamani silityskuvan pöllöstä ja samainen pöllö seikkailee paidan trikoossa, joka sekin ostettu Kööpenhaminasta. Pieni vinkki supersoft fleecen ompeluun; Teippiharja on oiva apu kankaan leikatuista reunoista irtoavan haituvan kuriin saamiseksi. Ennen ompelua kävin palat läpi teippirullalla, jolloin irtonaiset hahtuvat lähtivät ja ompelu oli paljon mielekkäämpää.
Housuillekin oli kovaa tarvetta. Tyttö sai valita Kangaskapinan velour-valikoimasta mielekkäimmän värin ja hän valitsi sinisen. Siitä siis tehtiin olohousut. Velour tuntuu hyvänlaatuiselta ja väri on juuri niin kirkas kuin kuvissakin.

Olivat kuulemma täydelliset vaatteet: :)


3 kommenttia:

  1. Ihana asu ja kauniit sävyt! Minulla on tuo Kangaskapina vielä kokeilematta, mutta lasten vaatekaapin sisältö näyttää siltä, että kangastilausta olis hyvä laittaa tulemaan :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihana tuo huppari! Näyttää niin pehmoiselta ja lämpimältä. Muutenkin kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...