16. marraskuuta 2014

Messusatoa!


Ihan mielettömät fiilikset jäi viikonloppuna Tampereella pidettävistä Kädentaito -messuista. Alkuun jouduttiin hiukan jännittämään lähteekö auto toimimaan ollenkaan ja hetken olin jo valmis raivoamaan, etten pääsekkään koko messuille. Mutta kyllähän se auto siitä sitten virkosi ja päästiin matkaan. Miehen kanssa lähdettiin matkaan ihan kaksistaan (voih, kuinka romanttista) Tosin messuille menin sitten ihan yksikseni, parempi niin. :)

Alla hiukan kuvasatoa asioista ja tuotteista, jotka sai minun mielenkiintoni heräämään. Jotta kaikki kojut saisi huomioni niin siinä menisi lähemmäs kuukausi, että ehtisi kaikki käymään läpi, niin mielettömästi kojuja siellä oli. Mutta tuntui siellä olevan kyllä jokaiselle jotakin ja hyvä niin.

Launtaina messuilla olivat myös meidän (Pizzicato, Piipadoo, Hupsistarallaa ja Eilen tein) kässätreffit. Oli kyllä upea tunnelma ja hieno yllätys, että niinkin moni oli lähtenyt mukaan ja vielä käsitöiden kera. Tunnelma oli rento ja ihmiset olivat iloisella mielellä. Muutaman tunnistinkin ulkonäöstä ja niitä ketä en tunnistanut olisi pitänyt mennä kyllä kyselemään. Näin jälkikäteenhän sitä on hyvä murehtia. Arvoimme kolme unelmakassia täynnä mitä ihanimpia tuotteita.Tässä vielä osa yhden kassin sisältöä. Eikös olekkin mahtava!!

Kiitos vielä arvontaan osallistuneille yrityksille, Kädentaidot messuille sekä ylipäätään mahdollisuudesta järjestää omaa ohjelmaa messuille. 

 Double one5 kommenttia:

 1. Sieltä jäikin jotakin käteen :)) Ostit näköjään Moppia! Hiplasin sitä ja muumipeikkkoa :))

  VastaaPoista
 2. Hih, olipas hassua nähdä oma keppari kurkistamassa seuraamieni blogien listalla :) Kiitos! Upeat messut olivat, harmittaa ettei itse näytteilleasettajana ehdi kierrellä!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset blogikahveista! Hauskaa oli :)

  -Katja/Lauriida

  VastaaPoista
 4. Onko tuo keltainen tupsupipi kenen? En löytänyt Murun tai Vanja sean sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo oli kyllä Murun ja Vanjan pöydällä, mutta pipossa on kyllä Kauneven nimi ja sieltä löytyy: http://www.kauneve.com/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...