Mustaa Jemmaa, sammakoita ja joulun odotusta

Sain napattua palan mustaa Jemmaa itselleni jo jokin aika sitten. Olin aiemmin ihastellut tunikoita, joita oli tehty samaisesta kankaasta (punaisena tosin). Kokeilin ihan ensimmäistä kertaa lisätä kuminauhan rinnan alle. Kivasti antaa muotoa normaalille tunikalle. Tämä on ollut käytössä jo monet kerrat ja ihan lempivaate tällä hetkellä.

Täällä yritetään luoda joulutunnelmaa pikkuhiljaa, vaikka eihän jouluun ole enää kuin pari hassua viikkoa. Ja vielä melkeinpä kaikki jouluprojektit tekemättä. Miten tässä on nyt näin käynyt!! :I

Alla pari kuvaa kivan pirteästä paidasta, jonka tein pojalle. Olisittepa nähnyt ilmeen kun paidan näki. Aika veikeä, etenkin kun poika on niin autojen perään. Taisivat sammakot viedä myös herran sydämen. :)

Mukavaa Joulun odotusta sinulle!


Kommentit

 1. Tosi tyylikäs tunika! Hyvin käy tuo rypytys rinnan alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulen että käytän samaa rypytys ideaa uudelleen :)

   Poista
  2. Miekin taidan kokeilla juuri valmistuneeseen tunikaan. Kiitos muistutuksesta :)

   Poista
 2. Todella makee kuosi tuo jemma mustana! Käy nätisti tuo malli sulle. Sammakkopaita on iloisen värinen. Varmasti mieleinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä makee. Siihen saa kivasti itse lisättyä väriä huiveilla ja sukkiksilla. Toivottavasti kestää monta pesua lisää. Kiitos :)

   Poista
 3. Kaunis tunika ja super ihana pojan paita... :)

  VastaaPoista
 4. Ihana musta jemma, ihan kateus iskee :) Kivan mallinen tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullakin iski kun katselin muiden punaisia tunikoita. Siitä se sitten tas lähti homma käsistä ja oli itelle ihan pakko saada kans.

   Poista
 5. Tulipa kivan näköinen! Aika ihana tuo Jemma myös mustana. Itsekin tykkään laittaa rypytystä rinnan alle, niin tulee vähän muotoa perusvaatteisiin. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivalta näyttää molemmat vaatteet!

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa kävin vierailulla, mukava oli käydä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti