Väripilkkuja!

Sain jokin aika sitten ihanaa postia Almandiini-kaupalta. Halutessani saisin testata heidän valikoimissaan olevia kankaita ja saisin valita itseäni miellyttävät kankaat jos siis sellaisia heiltä löytäisin. Ja voi, johan löysin! Monenmoista, juurikin omaan makuun sopivia kuoseja. Värejä ja leikitteleviä kuvia, niin iloisia kaikki. Oli aika haastavaa valita sieltä miellyttävimmät.

Ylivoimainen suosikki oli tämä Isot kukat- kangas ja juurikin turkoosilla pohjalla. Kankaaseen oli helppo löytää kaapista kaveriksi jotain sopivaa. Tyynyt ovat aika tylsää ommeltavaa, mutta kun värit ja kuosit ovat näin kivat niin mikähän näitä oli ommellessa. Lisäsin ompeluun haastetta lisäämällä saumohin koristenauhat. Nämä nauhat taisin aikoinaan ostaa Viron Karnaluksista. Pääsivät nyt vihdoin käyttöön.

Almandiinan kankaita jäi vielä hurjasti käyttämättä, joten jotain kivaa saa vielä näpertää kun inspiraatio iskee.

- - -

Lupailin perheväelle vuoden vaihteessa, että pidän kahden kuukauden ompelukiellon. Keskittyisin senkin ompeluajan perheeseen ja opettelisin "vain olemaan". Ompelukielto sujui kyllä aika hyvin, mutta tuo "vain olemaan" ei ole kyllä minun juttuni. En vain osaa enkä haluakkaan vain olla. Mulla on kumma tapa tehdä kokoajan jotain ja aloittaa uusia projekteja vaikka toiset eivät ole vielä edes valmiita. Onko muilla käsityöihmisillä samaa ongelmaa? :)

Kommentit

 1. Ihania tyynyjä! Minulla ainakin pitää koko ajan olla käsillä jotain tekemistä. Kutimet jatkuu vaikka pienissäkin pätkissä. Telkkaria en osaa ollenkaan katsoa ilman kudinta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olisinpa minäkin innostunut neulontahommista. Neuletyötä tehdässä voisikin olla läsnä muiden kanssa ihan eritavoin kuin ommellessa ja saisi aikaa jotain jopa telkkaria katsoessa. Mutta ei, minulta ei tunnu tuo neulonta sujuvan. Liian hidasta mun käsille ja kärsivällisyydelle :D

   Poista
 2. Väripilkkuja kyllä! Mulla pölyttyy ompelukone tuolla nurkassa... En ole ommellut aikoihin.. hommia kyllä olis mutta... Kaipa se sieltä joskus iskee..Kivvaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tekemättömyys tuntuu iskevän kyllä aina välillä ja joskus tuntuu ettei innostus palaa enää ollenkaa, kunnes jostain pikkuisesta jutusta se lähtee taas ja se on sitten menoa. Mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 3. On kyllä kaunis kangas :) Turkoosi on ollut yksi lempiväri jo pitkään ja ihana tuo pallonauhakin.

  VastaaPoista
 4. Hih, Onneksi muillakin on sama ongelma. Vuodenvaihteessa lupasin saattaa loppuun ne projektit mitkä olen aloittanut, mutta samaan aikaan saattaa silti olla useampia juttuja meneillä. Ja ihanaa pallonauhaa, kevään retki Karnaluksiin kiehtoo entistä enemmän. Kiitos

  VastaaPoista
 5. Onpas suloiset ja söpöt tyynynpäälliset. Kerrassaan herkulliset! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti