Ompeluprojekti ja muistutus pussukkajahdista!

Sain keväällä ystävältäni pikkuprojektin ja kivan sellaisen. Hänellä oli pino kankaita, piirrokset ja toiveet mitä niistä voisi tehdä. Nimenomaan voisi eli sain vapaat kädet sen suhteen, mutta aika tavalla toteutin toiveita. Joihinkin suunnitelmiin ei kankaat aivan riittänyt ja joitain jäi yli vielä pipoiksi. Lopullinen saldo oli 2x yöpuku (housut ja paita), 2x kesätoppi, 2x pipo, pitkä yöpuku, huppari ja hupparin kaveriksi housut.

MUISTUTUS! Tänään on vielä mahdollisuus osallistua pussukkajahtiinKommentit

 1. Taitaa olla sama kaava käytössä ekan kuvan housuissa kuin minun paininjalkojen alta äsken valmistuneissa. Sen verran tutulta näyttää :)

  Hienon vaatemäärän oot saanut aikaiseksi. Itsellä viime aikoina ompeluaikaa on ollut niin ministi ja sitäkin vähää olen käytellyt enemmän puuvillojen ompeluun, että meni kyllä hissukseen ompeluksi (ja välillä purkamiseksikin) noiden yksienkin housujen toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tuntuu olevan niin katoavaa. Kun kalenteria katsoo niin tuntuu, että kesä olisi jo vietetty kun niin näyttää vaihdikkaalta. Onnekesi tulee niit pitkiä ja valoisia kesäöitä, jollon voi jopa ehtiä ompelemaan lomailun ohessa. :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita olet ommellut :)

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään näistä kaikista! Kuosit on niin herkullisia, olisikin kiva itsekin välillä ottaa työn alle iloisia värejä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti