Pillihimmeleitä joulumyyjäisiin ja vähän muutakin







Hyvän ystäväni lapset pelaavat paikallisessa jalkapalloseurassa ja heillä on tulevana lauantaina joulumyyjäiset... siitä se ajatus sitten lähti. :)

Tehtiin ystävän kanssa suunnitelmat mitä pientä voisi myyjäisiin käsin tehdä, haettiin ideoita ja mietittiin edullisia materiaaleja. Aluksi oli kova hakeminen ohuista pilleistä, joita ei tuntunut löytyvän mistää muualta kuin tilaamalla, mutta tuolloin budjetista olisi iso osa jo mennyt pelkkiin postikuiluihin, joten kokeiltiin kepillä jäätä ja tehtiin himmelit paksummista mustista pilleistä. Lopputulos oli niin kiva, että niitä syntyi vielä toinen lisää, jonka sprayasimme kultaisella värillä. Väliin pujotettiin varastoista löytyneitä helmiä ja kokonaisuus on kyllä minusta hieno! Nii ja sitten vielä pari tähteähimmeliä kylkiäisenä. 

Tähtihimmelin ohje löytyy täältä.




Sitten teimme vielä muutaman koristeen puupaloista. Mies sahaamaan puupaloja, jonka jälkeen poralla reikä ja kylkeen vielä maalasin tähtiä ja sydämiä. Näitä voi sitten käyttää koristeena siellä sun täällä. 


.... ja sitten vielä pari kranssia. Nämä olivat kummallekkin ihan elämän ensimmäiset kranssit. Tuli aika muhkeat, mutta niin olen ylpeä ekasta kranssistani. Niin ja olihan näitä kiva väkertää yömyöhään viinilasillisen ja ystävän kera. ;)

Näillä on hyvä lähteä myyjäisiin ja toivotaan lapsille hyviä myyntejä!

Vinkki Satakunnan alueelle: Myyjäiset huomenna la 12.12.2015 klo 11-13 Porissa, Toejoen seurojentalolla, Tervetuloa!

Kommentit

  1. ihania nuo helmet himmeleissä ja kranssit ovat kauniit <3

    VastaaPoista
  2. Himmelit ovat upeita! Ja kranssit kanssa, minä en ole koskaan saanut noin muhkeita tehtyä (harjoituksen puutetta varmaan). Puukoristeet onkin kiva idea.

    VastaaPoista
  3. Mielettömän kivoja juttuja. Varsinkin nuo puukoristeet. Hyvää joulua!

    VastaaPoista
  4. Ihania puukoristeita! Kivoja ideoita =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti