Uusi vuosi, karvaliivi ja ruusuinen hame

Joulut ja uudenvuoden on jälleen juhlittu ja uusi vuosi on alkanut. Meillä on arki lähtenyt heti käyntiin ja aamuiset herätykset meinaavat viedät kaikki voimat. Lumi ja jää ovat hiukan synkkää talvea piristäneet kuten nämä tämän hetkiset pakkasetkin.

Tälläinen setti lähti kummitytön joulupakettiin. Tyttö oli kyllä haltioissaan vaatteista ja miten olikaan ihana nähdä miten tärkeitä vaatteet olivatkaan. Karvaliivin vetoketjun bongasin Tampereen käsityömessuilta ja kankaat karvaliiviin ja hameeseen ovat hankittu kaikki Eurokankaasta.

Kankaat: Eurokangas
Kaavat: Karvaliivi muotoiltu itse tavallisesta T-paidasta, hameen kaava on Ottobre 4/2013
(Ohjeita karvaliivin sain osakseen täältä, kannattaa vilkaista!)

Blogissa on nykyään ollut kovin hiljaista johtuen ainaisesta kiireestä ja menoista. Olenkin siirtynyt osaksi tuonne Instan puolelle johon päivitykset on helpompi ja nopeampi toteuttaa. Sinne rohkeasti kurkkimaan ja tykkäile ihmeessä kuvista niin pääsen sinunkin tiliäsi kurkkimaan. Minut löytää Instagramista nimellä handmadehippu ( tai suoraan tästä)

Tällä postauksella on hyvä aloittaa vuosi 2016!

Kommentit

  1. Ihana asu! Karvaliivi kiehtoisi tehdä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat. Mulla kanssa karvaliivi ollut haaveissa pari vuotta. Nyt jos saisi noiden ohjeiden avulla tehtyä.

    VastaaPoista
  3. Lahjan saaja oli aivan varmasti haltioissaan, pikku tytöt jo tykkää niin vaatteista. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti