Klassinen musta bägiKröhm... Tämä bägi valmistui jo joululahjaksi, mutta parempi se postata myöhään kuin ei milloinkaan, eikös vain?

Tähän bägiin käytin hiukan ajausta normaalia enemmän, koska tämä bägi meni niinikään lahjaksi. Halusin sen olevan saajansa näköinen ja oloinen. Koska saajan lempiväriä en tiennyt oli varma valinta musta. Aluksi suunnittelin tekeväni myös hihnan nahasta, mutta eipä löytynyt juuri sen sävyistä kuin etsein. Onneksi käsityömessuilla osuis silmiin Prymin valmis hihnanauha, joka vieläpä oli oikean värinenkin. Vaihdoin heittämällä suunnitelmat uusiksi ja hihna vaihtoi muotoaan. Hiukan erilaisen ilmeen laukkuun sain tällä kertaa lisäämällä nepparilliset taskut sivuun sekä nahkaisen merkin antamaan viimeisen silauksen. Sisältä löytyy vetoketjullinen tasku.

Kaava: Bägi
Kankaat: Eurokangas
Nahkamerkki: Paapoo

Kommentit

 1. Oi, kun tyylikäs ja kaunis laukku! Ja onneksi postasit; eipä se haittaa vaikka ompelusta olisikin jo vähän aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niinpä, eipä kai ne koskaan vanhene. Välillä ei vaan tunnu aika riittävän enää valokuvaukseen saatikka postaukseen. Välillä taas intoutuu touhuun uudelleen. :)

   Poista
 2. Wau, todella kaunis laukku. Ja vaikuttaa vielä niin käytännölliseltä. Minäkin postasin joululahjoja vasta maaliskuussa, että et ole ainoa :D.

  VastaaPoista
 3. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva laukku! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan laukun olet ommellut!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi Kaarisillan koulublogiin. Lämmitti mieltäni. Tulin poikkeamaan tänne oman blogini kautta. Onpa sinulla hienoja käsitöitä. Tulen toistekin! Oikein hyvää kevään jatkoa ja tervetuloa tutustumaan myös omaan Virveriikka-blogiini joka nyt tosin tällä hetkellä on kovin neulepainottunut. Auli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset käynnistä ja tervetuloa uudelleen myös. Täältä meiltä on tosiaan syksyllä tulossa innokas askartelija ja käsityöläinen koulun penkille. :)

   Poista

Lähetä kommentti