Summer Birds part 2
Viime kesän lintukuosista ilmestyi nyt kevättalvinen versio. Väritys sopii tällä kertaa vielä paremmin niille pikku prinsessoille. Kangas pääsi juuri sopivasti testikäyttöön nelivuotiaalle synttärisankarille.

Eka erä myytiin loppuu, mutta Mussukoilta luvattiin teettää kangasta vielä toinen erä ja se on myynnissä parhaillaan!

- - - -

Täällä meillä eletään tätä tavallista hektistä arkea niin kotona kuin töissäkin. Viikonloput täyttyvät jos jonkinmoisella menolla ja tekemisellä. Kevään ja auringon odotus on jo tehnyt tuloaan. Liikuntainnostuskin on taas meneillään, joten käsityöt ovat jääneet taas taka-alalle.

Harmittaa kun tänne blogiin tulee kirjoitettua nykyään todella harvakseltaan enkä edes tiedä onko enää lukijoitakaan jäljellä. :/  Muiden blogeja tulee kyllä seurailtua.

Blogin ylläpitämisessä on myös se haaste, että kuvien ottamiset käyvät nykyään niin paljon helpommin kännykällä ja napauttamalla kuvat Instaan. Tässä siis linkki vielä muistuksena Hipun Instatilille. Siellä olen aktiivisempi ainakin toistaiseksi, ennenkuin kesän valo saapuu valokuvauksen avuksi. :)

Kommentit

 1. Kyllä täälläkin käydään aika usein ��

  VastaaPoista
 2. Minä käyn täällä kans! :)
  Itsekin käyn ihan liian harvoin päivittämässä blogiamme... Päätinkin madaltaa kynnystä ja laittaa blogiin vaikka nopeita räpsäisyjä, tuleepa useampi juttu esiteltyä. En sitten tiedä tykkäätkö kukaan niitä otoksia katsella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Marlee :) Nyt lupaan myös skarpata kuvien otossa ja tehdä sitä useammin.

   Poista
 3. Aivan ihana kangas! Tuota on pakko saada.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuosi, ja näissä väreissä tosi suloinen! Kyllä minä ainakin tykkään blogiasi seurata. Totta kyllä, että blogikuvien ottaminen kestää paljon pidempään ja harvemmin itsellänikin tulee päivitettyä siitä syystä blogia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti