Lahjoja sankareille!

housut napeilla, valehalkio, taskuhousut

Svetaritakki, collegehousut napeilla, t-paitoja

Svetaritakki pojalle

T-paita


Kummipoikani täytti jo kaksi vuotta. Huh, mihin tämä aika oikein menee. Juurihan hän syntyi. :)

Kun kerran pojalla ei itsellä vielä suurempia lahjatoiveita ollut niin äiti sai toivoa ja se oli vaatetta. Ja vielä kun kerran vaatteet kelpaavat niin mikäs siinä. Pakettiin sujahti kaksin kappalein T-paitoja, housut ja college-takki. Ainakin tänään on ollut sen verran viileetä, että takillekkin jo varmasti käyttöä.

Kaavat: T-paita Ottobre 3/2016, Housut Ottobre 1/2014, Takki Ottobre 4/2013Tämä paita valmistui seitsemänvuotiaalle staralle. Eteen leikkasin silityskalvosta tekstin ja pari tähteä mukaan. Tänään sain harmikseni kuulla ettei silityskalvo ollutkaan ekan pesun jälkeen pysynyt kiinni kunnolla. Harmillisia nämä kun ei voi olla varma että pesussa pysyvät. Pitää sitten tikkailla kalvo kiinni koneella tästälähin tai olla käyttämättä kalvoja tulevaisuudessa. Ehkäpä pitää vain tyytyä aplikointeihin.

Minulla olisi töitä vielä tämä ja ensi viikko. Sitten tämäkin äiti vihdoin pääsee kesälaitumille ja nauttimaan pelkästä olemisesta ja matkailuista ilman työstressiä. Tai saa nähdä kuinka nopeasti iskee ikävä työpaikalle rentoutumaan ;)

Kaava: Ottobre 1/2014 Neon Stripes

Kommentit

 1. Todella hienoja vaatteita! Harmi, ettei tuo kalvo ole pysynyt :(

  VastaaPoista
 2. Minustakin aivan mahtavia vaatteita.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Hienolle näyttää sekä setti että paita. Noiden silityskalvojen kanssa mullakin on ollut eniten ongelmia, mutta voi olla ihan harjoituksen puutetta itselläni, kun tosi harvoin mihinkään olen käyttänyt :D.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti