Syntymäpäiviä ja lisää lahjoja!Kesällä vietimme jälleen kerran lasten syntymäpäiviä oikein urakalla (tyttö 7 vuotta ja poika 4 vuotta). Oli lasten omat kaverisynttärit ja sitten tietenkin ne oikeat synttärit ja vielä päälle yhteiset synttärit. Toisaalta on kyllä on kätevää kun molempien lasten syntymäpäivät on samassa kuussa. Voi järjestää synttärit "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" periaattella. Perustarjottavat säilyvät hyvin ne muutaman päivän ja lapset eivät harmistu kun molemmat kerran saavat omat pakettinsa.

Harmillisia puolia yhteisissä synttäreissä on se, että meidän perheessä niitä juhlia vietetään sitten vain se yksi kerta vuodessa. Tälläiselle juhlien järjestämistä rakastavalle touhottajalle on kyllä ankeaa, kun koko loppu vuosi mennään sitten ilman juhlia. Olisihan se ihanaa kutsua ystävät koolle vähän väliä syntymäpäivien varjolla. Ehkäpä pitäisi harkita ihan muuten vaan juhlien järjestämistä, vaikka jo niin isolle esikoiselleni, joka aloitti nyt syksyllä koulutaipaleensa.

Ja nyt niihin syntymäpäiviin, joista on ylhäällä muutama kuva. 7-vuotiaan tyttöni kaverisynttärit aloitettiin kertakäyttöisen pöytäliinan piirtämisellä. Tehtävänä oli piirtää kuvia pöytäliinaan koko kaveriporukan voimin ennenkuin tarjottavat saataisiin esille. Pöytä olikin hetken kuluttua täynnä mitä ihanimpia kuvia ja olihan siellä muutama syntymäpäiväonnittelukin päivänsankarille. Lopuksi vielä muistuttelin ystäviä kirjaamaan nimensä vielä kuvien alle. Tästä jäi ihana muisto tuleville vuosille. (kiitos ideasta ystävälle :) )

Synttärikakkuna meillä oli tänä vuonna kettu. ;)
Tämä paketti lähti ristiäismuistamisena sukulaistytölle. Housun lahkeisiin tein pienet rusetit tuomaan ihan pienen ripauksen tyttömäisyyttä kokonaisuuteen.

Kankaat: Nappinja

Kommentit

  1. Söpöt ristiäismuistamiset :) Hauska idea tuo pöytäliinan koristelu! Ja kakku on söpö, itselläkin pinnattuna pinterestiin tuon tyyppinen kakku. Tykkään, että on hyvännäköinen ja silti varmaan kohtuullisen helppo ja kermapäällysteinen, kun itse en ole niin massojen ystävä, vaikka niillä upeita saakin tehtyä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti