Kettubody ja housut


Nyt tuli vielä tälläinen kuvio kokeiltua, keltaisena vaihteeksi. Oranssi ja keltainen on mielestäni ihana yhdistelmä, jotenkin raikas. Siihen tein sitten vielä housut. Nyt olisikin seuraavaksi tarkoitus hurautella noita housuja muutamat lisää ja sitten siirtyä ompelemaan vaippoja kun tuntuu tyttö kasvaneen jo edellisistä ulos. Onhan noita vaippojakin kiva ommella, mutta ovat vähän tylsänpuoleisia ommeltavia, mutta niitä on sitten kiva käyttää täällä kotona. Tuo vaihtelua :)... ja tosiaan näitä kaikkia teen sitten kun aika antaa periksi ja hyvähän se on että Nepa osaa vaatia oman aikansa äiteeltä.

Kaavat: Body Ottobre 5/06, housut Ottobre 5/06

Kommentit

 1. Kylläpä on hienot! Painatko kuvat kankaaseen silmämääräisesti sopiviin paikkoihin vai merkkaatko etäisyydet jotenkin?

  VastaaPoista
 2. Voi miten hieno!!! Ihana kun kettu katselee eri suuntiin!! Mulla on sama oranssi velour tuossa ompelupöydällä ja olen niin ihastunut niihin...

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit...ei voi kun ihastella:)

  VastaaPoista
 4. Suloinen tuo kettukuosi ja aivan ihana tuo oranssi-keltainen yhdistelmä. Ovat munkin lempivärit. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi söpöt! Ihana ketunkuva!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania kettuja :) Tykkään ihan TOSI paljon oranssista värinä joten kettusetti on kaikin puolin aivan valloittava!

  VastaaPoista
 7. Vau! Tosi hienot ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Aivan huippu-ihanat! Mä olen kans ihan heikkona keltaiseen ja oranssiin. Niitä tuossa odotteleekin.. Tuo kettu on tosi sympaattisen näköinen :)

  VastaaPoista
 9. Elina: Ihan silmämääräisesti asettelen nuo ketut kankaaseen. Olen sen verran laiska etten jaksa tarkkaa mittaa ottaa :)

  VastaaPoista
 10. Hieno kettu ja upeat värit. Itse en ole keltaisen enkä oranssin ystävä, mutta kyllä tuosta sinun yhdistelmästäsi tykkään!!

  VastaaPoista
 11. Moi, tosi kauniita käsitöitä sulla, ja muutenkin kivan näköinen blogi! Täytyy alkaa seuraamaan tätä. :)

  VastaaPoista
 12. Voi että.. aivan upeat.. tosi ihanat värit.. <3

  VastaaPoista
 13. Ihanat! Käyn täällä aina ihastelemassa teoksiasi. On niin kivoja nuo painokuviot ja yksilöllisiä. Ei kyllä kaupoista löydy näiden veroisia vaatteita eikä kankaitakaan!

  VastaaPoista
 14. Mielettömiä käsitöitä täällä blogissasi! Ihana kettubody, ei näin hienoja saa edes kaupoista :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihastuttavia ompeluksia sinulla =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti