21. maaliskuuta 2010

RimpsumekkoVoitin viime vuoden puolella aivan mielettömän ihanan blogiarvonnan. Blogi oli jenkkiläinen blogi ja voittona sain 50 dollarin lahjakortin a little posh - liikeeseen. Sain siis valita itselleni mekon, joka oli vielä luonnossa ihanampi kuin osasin odottaakkaan. Siitä mekosta inspiroituneena tein Neelalle uuden, samantyylisen mekon. Keräsin kaapista yhteensopivat kankaat (tähän värien ja kankaiden suunniteluvaiheeseen saa muuten kulumaan yllätävän paljon aikaa) ja leikkasin yksinkertaiset palat ja saumuri vain ompelemaan. Tuli nopeasti valmista ja lopputuloksesta tykkään kovin!

23 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana! Itse olen juuri eilen pyöritellyt kangasvarastoni paloja juuri sillä silmällä, että yhdistäisin eri värisiä... Ja aikaa meni, eikä ihan täydellistä yhdistelmää varmaan syntynyt kuitenkaan...

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko. Kivasti yhdistelit nuo värit ja kiva malli, mutta kaikista suloisin on tuo hurmaava tytsy rimpsumekossaan :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Niin kauniit värit! Ja Neela kasvaa hurjaa vauhtia, niin suloinen tyttönen. =)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno mekkonen. -Kiva ja värikäs blogi sulla!

  VastaaPoista
 5. Ihan täydellinen! Tykkään kovasti! Itsellä kans täällä jo kesäiset mekkosuunnittelut käynnissä ja tunika.....

  VastaaPoista
 6. Meidänkin neiti taitaa tarvita tuollaisen kesäreissuja varten...aivan ihana! Oliko sulla joku kaava tuohon?

  VastaaPoista
 7. Voi ei miten IHANA!! Mä niin haluaisin kokeilla tolla koneellani ompelua, mutta en vielä luota taitoihini enkä ole uskaltanut kokeilla. Mutta tässä olisi sellainen ihanuus jota voisinkin kokeilla, vaikka jonkin näköiseen lopputulokseen (kaikkien purkaamisten jälkeen) meniskin viikko :D

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno mekko!!! Taidan laittaa to do-listalleni. ;)

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis mekko! Ei voi kuin huokailla :)

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kommenteista jälleen!!

  Riikka: Otin mallia tuosta saamastani mekosta, muita kaavoja ei ollut, joten en voi valitettavasti vinkata mitään paikkaa, mutta aika helppo mekko oli tehdä. Rimpsu-osuuskin koostui vain monista suorakulmioista sekä alhaalla olevasta pitemmästä suorakulmiosta :)

  VastaaPoista
 11. Suorastaan suloinen mekko ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 12. Jukrat, ihan täydellinen mekkonen!! Tyttösi on myös suloinen, kasvanut kovin... justhan tuo syntyi :)

  VastaaPoista
 13. Ihana!
  Itse juuri mietin hieman vastaavaa mallia kun on aika paljon Tildatilkkuja kaapissa. Kai se pitää vaan malli katsoa jostain vanhasta mekosta kun tuntuu ettei ikinä pääse kirjastoon selaamaan kaavoja.

  VastaaPoista
 14. Piti tulla vielä erikseen kommentoimaan (ja kehumaan), kun en sunnuntaina kerennyt. Aivan ihanat väriyhdistelmät ja tosi kiva malli. Pirteä ja tyttömäinen kevät/kesämekko :)

  VastaaPoista
 15. Tykkään tästä ja paljon! Tuollaiseenhan sitä saisikin helposti niitä tilkkuja kulumaan,joita tuolla kaapissa on runsaasti!

  VastaaPoista
 16. Ihana on. Taisinpa itsekin inspiroitua, jospa vaan saisin inspiraation kankaalle ja paininjalan alle.

  VastaaPoista
 17. Nää mekot taitaa odotella meillä kun kaksoset vähän kasvaa. Aivan ihanat!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...