Rimpsuhame ja -paitaJaahas, sitä on taas kuukausi hurahtanut eteenpäin täällä blogimaailmassa. Aivan liian kauan, mutta ei sille voi mitään kun lumet sulaa niin tulee pakottava tarve päästä pihatöihin. Ihan kuin sisätiloissa ei riittäisi siivoamista jokaiselle päivälle niin nyt sitä on pakko sitten mennä vielä uloskin siivoamaan. Aih, mutta miten se onkaan rentouttavaa lasten mentyä nukkumaan niin tutkiskella pihaa ja laittaa sipuleita kasvimaalle.Vielä kun olisi hiukan lämpimämpää niin sisälle ei malttaisi tullakkaan. :) Eli siellä siis olen ollut nyt viime viikot ja varmasti olen seuraavatkin!

Jotain pientä on silti valmistunut sadepäivinä. Tytölle rimpsupaita ja -hame. No joo, aika kukallinen mekko tuli, mutta kukkia sitä myös tilattiin. :) Paidasta tuli oikein kiva ja istuu hyvin päälle.

Kaavat: paita; Ottobre 3/2012, hame; suorista paloista ommeltu
Kankaat: kaikki kankaat Eurokankaasta

Välityönä syntyi myös kolme pipoa, äidille ja kahdelle reippaalle pojalle.


Kommentit

 1. Kivoja! Mulla on itsellä huivi tuosta hameen kukkakankaasta. Hauska nähdä sama kangas ihan muussa käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan! Tuostahan tulisi itselle upea huivi, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Ihanat vaatteet olet saanut aikaan! Blogisi sisältää muutenkin todella kauniita ja kirkkaan värisiä vaatteita - paljon iloa silmälle sekä mielelle! :)

  [Oma blogini: http://kasinluotua.blogspot.fi/]

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva kun jollakin muullakin on kiireitä ja blogi jäänyt vähemmälle... mut pääasia että välil kuitenkin päivittää ja kyllä sitä taas tulee niit kausia kun ehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta!! Katostaan miten blogin käy kun aika ei tunnut nyt ainakaan puutarhatöiden aikana riittävä :)

   Poista
 4. Ihania ompelutöitä täällä ja kiva ohje omien merkkien tekoon: olen itsekin tehnyt siirtopaperilla merkkejä lastenvaatteisiin, mutta voisihan niitä tehdä jokaiseen tekeleeseensä nimmariksi =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti