Kädentaidot 2015


Jälleen kerran ovat käsityömessut messuiltu Tampereella tältä vuodelta. Olihan siellä taas vaikka mitä ja ihmisiäkin... niitä vasta olikin. Taisin olla jälleen pahimpaan ruuhka-aikaan lauantaina paikalla. Noh, mutta kyllä sinne mahtui kun pääsi ihmisten välistä liukumaan eteenpäin. Tiukkaa teki kyllä Indie Fabricin kohdalla, etenkin Paapiin puolen metrin kangaspalalaatikon luona. Siellä tuntui kyllä olevan sellainen muurahaispesä, että oksat pois!

Katseenkiinnittäjistä nappailin päivän aikana muutamia kuvia. Olihan siellä paljon paljon muutakin, jotka olisivat ansainneet päästä kuvaan, mutta tässä parhaimmat otokset.

Lähdin piipahtamaan myös Bloggareiden omalla tapaamispaikalla. Sinne minut opasti toinen bloggari, jonka nimeä en enää muista (Apua)! Anteeksi siitä, mutta kiitos reittineuvoista sinulle. :) Siellä mieltä lämmitti erityisesti se, että Hippu tunnettiin siellä aika kattavasti, mikä itselle oli kyllä iloinen yllätys. Etenkin ohjeista tuli kiitosta :) Oli myös mukava juttutuokio esim. Villa & Villan kirjoittajien Minnan ja Jaanan kanssa.

Kovasti en ehtinyt rahaa kuluttaa messuilun aikana. Lupailin miehelle, että puoltoista tuntia varmaan messuilla menee aikaa, mutta kummasti se tuplaantui päivän aikana ja monta paikkaakin jäi vielä katsomatta. Ensi vuonna taas uudelleen!
Tässä omat ostokset. :)


Kommentit

 1. Oli kiva nähdä, vaikkakin tosi pikaisesti! Olin Piian kanssa kiertelemässä lauantaina ja moikattiin siinä Blogikahvilan kulmilla. Mutta että puolitoista tuntia messuilla, eihän siinä ehdi mihinkään! Minä kävin tänä vuonna kahtena päivänä, toisena päivänä ajattelin että se puolitoista tuntia riittää mutta silti jäin suustani ties minne jumiin ja olinkin kolme tuntia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Olisikin aikaa ollut enemmän niin olisi voinut oikein ajan kanssa istuskella. Parempi kyllä ens vuonna varata ihan koko päivä kiertämiselle ;)

   Poista
 2. Reittiopas ilimottautuu, terve! :D oli kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Hyvä, että toinen edes on kartalla nimistä. Olisi pitänyt ottaa neuvosta vaari ja kuvailla kaikkien nimikyltit ;) Samoin!

   Poista
 3. Kiva nähdä muidenkin messupongauksia. Oma postaus tulossa tällä viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma postaus jäi vähän naftiksi kun en tällä kertaa jaksanut raahata järkkäriä mukaan. Nyt mentiin vaan puhelimen kuvilla. :)

   Poista
 4. Kiva oli pikaisesti käydä siutakin moikkaamassa :) ! Kolme tuntiakin kuulostaa vähältä ajalta, meillä meni melkein koko päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jäi vain lyhyeksi ;) Ens vuonna kyllä todellakin vähintään koko päivä!

   Poista
 5. Muiden ottamiusta kuvista aina tajuaa, että paljon on jäänyt näkemättä. Messut on kierrettynä, mutta esimerkiksi noita ihania halikavereita en nähnyt lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kyllä itseltäkin monen monet asiat näkemättä. Nytkin kävi niin, että bongasin blogista yhden tuotteen, jota en itse messuilla nähnyt ja olihan se heti tilattava. ;)

   Poista
 6. Ihania kuvia messuilta! Minullakin meni lauantaina melkein koko päivä kierrellessä, ja monta blogikaveria tuli nähtyä, tosin kovin monen kanssa en ehtinyt pitkään juttelemaan :). Ja monta blogituttavuutta jäi näkemättäkin, olihan siellä niin paljon ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämäkin olivat aika ainukaiset. Sen verran ruuhkaista oli ettei aina edes pöydän lähelle päässyt saatikka kuvaa nappaamaan. :)

   Poista
 7. Oli ihana nähdä messuilla :) Seuraavana vuonna me pidetään Minnan kanssa kaksi päiväinen messukeikka; yhdessä päivässä ei ehdi tarpeeksi ja tulee vaan ähky ja ahdistus ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti